Neked mi a hobbid?
fapfap annak számít? xD
Egyébként semmi extra: játékok(PC), filmek, rajzolni, bár már nem igazán, de ha lehetőségem van szívesen elmegyek sétálni valakivel, kirándulni, fotózgatni (nem magam, a tájat) vagy biciklizni. Az úszás is ott volt egy időben, de most nem igazán van rá lehetőségem.
Sok mindent igazából az iskola/tanulás miatt hagytam abba/szorult vissza és a legnagyobb teret a PC (filmek+játékok) kapta, mivel egyszerű és nincs időhöz kötve, meg semmi egyébhez.
De lehet tekinteni akár függőségnek is, de mi választja el a függőséget a hobbitól? Hol az a vonal?
20f
Elsődleges hobbim a zenehallgatás. Nem hangzik egy nagy hobbinak, de az, imádok végighallgatni albumokat, gondolkodni rajtuk, új zenéket, meg előadókat megismerni, videóklipeket nézni, dalszöveget olvasni, olvasni műfajokról, stílusokról, meg előadókról. Kb. olyan vagyok a zenével, mint a megszállott animések, akik nem bírják befogni a pofájukat az érdeklődési körükről, ha valami gyanútlan áldozat arra tereli a témát.
Ezen kívül sokat rajzolok, szeretek képet szerkeszteni, a környezetem szerint mindkettőben egész jó vagyok.
Számítógépes játékokkal is szoktam játszani, bár inkább retro, meg indie játékokkal, így nem tartom magam akkora hűdenagy gamernek.
Utóbbi időben a programozás is a hobbijaim egyike lett, bár még nem vagyok valami nagy pro benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!