Neked milyen hobbid van?
Érdekelnének, ha van kedved, oszd meg velem/velünk bátran.
Az én hobbijaim: nagyon szeretek olvasni, mindenféle témájú könyveket (szépirodalom, szórakoztató irodalom, tudományos, filozofikus stb.), focizok, bár mostanában egyre ritkábban, szeretek sétálni, kiülni a szabadba. Most az új hobbim a programozás, vagyis inkább még csak szemezgetek vele (Python prog.nyelv). A másik eléggé új, friss hobbim az írás. Mostanáig nem nagyon olvastam verseket, de nemrég megjött a kedvem, hogy én magam is alkossak, de nem csak lírai alkotások vonzanak, hanem a prózai félék, különféle kis/nagy történetek írása is csábít.
És ti mivel ütitek el a szabadidőtöket? A jövőben a hobbitok egyikével szerintetek tudtok pénzt keresni?
Szinte egy cipőben járunk: én is szeretek írni és olvasni. :) Főleg fantasy-t, sci-fi-t, szépirodalmat. Mostanában elkezdett érdekelni a fényképezés és a photoshop komolyabb használata.
A fotózás felé jobban húz a szívem, de akár az írást is eltudom képzelni a jövőben pénzkeresés céljából, persze a munkahelyem mellett. Nem tudnám elképzelni magamat "főállású íróként", bár az sem lenne rossz persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!