Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A Warcraft univerzum mennyire...

A Warcraft univerzum mennyire összefüggő?

Figyelt kérdés
Hali! Warcraft, World of Warcraft, könyvek... Az egész egy összefüggő univerzum, vagy nem minden sztori a kánon része?

2016. máj. 6. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nézd, elég sok retcon volt már és ezért vannak dolgok amik már máshogy vannak, de amúgy ezek mind egy összefüggő univerzumot képeznek. Viszonylag nagy dolgokról is van szó, nem csak kisebb karakterekről. olyan alapvető dolgokon is változtattak mint pl., hogy Sargerast mi motiválta, amivel bejön egy új szál, és Sargeras lényegében nem rosszfiú, hanem antihős (Persze nem Azeroth lakói számára, hanem az univerzum számára, mivel minket ígyis-úgyis le akar igázni). Jelenleg a Warcraft Chronicles az ami a helyes verziót tartalmazza az alapvető dolgokról. Eddig még csak a Volume 1 jött ki belőle.
2016. máj. 6. 22:57
 2/8 anonim válasza:
100%
Az teljesen igaz amit az első kommentelő írt bár nem annyira válzoztatják mostanában inkább a "bővités" a Helyes szó de a történet nagyából 4 elemental lordot és az old godokat le győzik a titánok és el zárják őket ez után kicsivel meg "születnek" az elsö fontosabb fajok a night,blood elf ősei a vyrkulok(human ősök na de ez azerothon,draenoron ner'zul meg gul'dan a 2 első ork sámán egy másik dimenzióban 3 fő Eredar testvér (és a többi eredar) archimonde kil'jaiden velen(prophet velen) első 2 a burning legionnal sargerassal le paktál velen és az ekkor már nem eredar hanem draneiekkel meg szökik a narrauk segítségével draenorra az exodarral ott az orkok kal le szövetkeznek de nerzul és guldan eneged a warlock mágia csábitásának és a 7 draenori ork vezért meg itatja démond vérrel erre meg támadják a draeneiek et,meg fertőzik őket (unbroken) így sok draenei paladin a fény helyett a sámánizmust választja mert a narraukat és a fényt hibáztatják az orkok miatt és a maradék draenei el megy az exodarral azerothra de ezzel már a wow nál tartunk vissza wc1 elötti időbe a night elfeknek egy nagy része nem kezd hinni többet a természetnek inkább az arcabe magic vonza őket (azshara főleg) na itt van nekem egy kis zavar hogy most malfurion illidan meg tyrandr hogy miert lessz meg ilidan miert lesz demon hunter azt nem tudom de vagy illidan vagy azshara be engedi a démonokat(burning legion) kalimdorra és akkor archimonde nordassilt le akarja csapolni előszörde meg állitják é azsharáék nagák leszenk, valakik higj elfek lesznek és el mennek Quel'thalas ba közben easter kingdomsba is elérnek a démonok(sargeras) itt a (főleg)Dalarani meg high elf magek fel avatjáka tirisfali örzőt aegwynn-t aki le győzi sargerast de aegwynn nem akarja vissza adni a hatalmat csak gyermekének ezért meg szüli medivhet ajit bosszuból meg száll sargeras (aegwynn-t fiatalon és életbe tartja az arcane)ezért medivh és guldan meg nyitják a dark portalt ahonnan jönek az ORKOK. sok évig háborúznak az emberekkel aztán az emberek a wc1 vagy wc2 végén le csukják a darkportált ez által az orkok ból tisztul a démon vér és a shamanizmus is kezd vissza térni az orkok közé durotem fiát Go'el-t(thrall-t) az ember blackmoore(???) Nevelte és kényszeritette gladiátor éltre ahhonnan meg szökik.medivh lelke még itt kisértett azerothon terenas menthil-t Lorderon uralkodóját figyelmeztette a démon hercegek,burning legion új művéről az élö halott falkáról de süket fülekre talált figyelmeztette archmage antonidast..... de ennyi spoiler elég is volt akit nagyon érdekel a foytatása wc3 történetébek és wow-nak. az írjon privátba nekem vagy játsza ki a wc3 mat nagyon élvezetes főleg szinkronnal remélem segithettem nektek
2016. máj. 7. 00:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A jó hír, hogy a szukits kiadó újból elkezdi fordítani a könyveket, úgyhogy jó eséllyel újból a polcokra fognak kerülni a film után. Elég complex sztori szál, de nagyon izgalmas úgyhogy csak is ajánlani tudom :) Én annyira türelmetlen voltam, hogy a legtöbbet ( amit még nem fordítottak le ) megrendeltem angolul. Szerintem, ha tudsz egy kicsit angolul akkor érdemes úgy olvasni, ert egészen más élményt nyújt. :) A film után meg fog jelenni a Durotan című könyv is
2016. máj. 7. 07:08
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D Tulajdonképpen az RTS-ekkel már játszottam, csak nem tudtam, hogy kapcsolódnak-e a sztorihoz a WoW részek, és a könyvek, vagy azok csak úgymond: spin-offok. :)

Egyébként, a W3: TFT sztorija után mi történt? És a könyvek közül melyeket ajánljátok? :)

2016. máj. 7. 20:39
 5/8 anonim válasza:
TFT után ez történt: [link]
2016. máj. 8. 23:36
 6/8 anonim válasza:
Csak az még a baj hogy ezt nem fejezte be a blizzard sajnos de ki tudja mit hoz még a jövő
2016. máj. 8. 23:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. máj. 9. 00:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Gondolom okkal nem fejezték be. Valamiről a Warcraft 4-nek is szólnia kell majd. :)
2016. máj. 9. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!