Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Szerintetek milyen lesz a jövő?

KimiKomi kérdése:

Szerintetek milyen lesz a jövő?

Figyelt kérdés

Eltudom hinni hogy a világ sötétségbe zuhan.Olyan mint a pokol csak nincsen ördög.Mindenki éli a saját kis életét nem is gondolván bele hogy mi történhet ha nem figyelünk oda egy apró kis részletre.Szerintem robotok is létezni fognak de nem simák hanem mechanikusak amiknek vannak érzéseik.Az egész univerzum magába fogja cuppantani a földet.Nem lesz idő,tér,semmi.

Animés,mangás vagyok szóval ezért gondolom így.

Ti hogy képzelitek el a jövőt??????

Please,nagyon érdekelne.

2014. nov. 11. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Kicsit sok animét néztél :D (Na, nem mintha én nem...)

És milyen távoli jövőre gondolsz, mert azért az sem mindegy. Szerintem egyszerűen az emberiség ki fogja pusztítani önmagát, ki tudja, épp mivel, a bolygónk sokáig lakhatatlanná fog válni, majd újra megjelenik az élet, és kezdődik minden elölről, bár ki tudja, milyen faj lesz a csúcson.

2014. nov. 17. 22:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Akár holnap is megtörténhetne, legyen zombi apokalipszis :DD

kis faluban lakom (3k fő) úgy hogy lazán legyürnénk őket, a család, pár span és ki tudja még ki :D meghúznánk magunkat és túlélnénk :D

Komolyra fordítva a szót pár száz év múlva (vagy talán 50 év) kimerül a föld nyersanyag készlete pl. kőolaj, szén stb. + a globális felmelegedés miatt sok állatfaj kihal...

én már most érzem a hatását... hülye pl. hozok fel :D még kb. 6-7 éve gyerekkén imádtam szánkózni télen, na meg mára meg alig esik hó...

még csak 18 vok, de kitudja lehet már az unokáim havat is csak tv-ben látnak majd :D

2014. nov. 18. 06:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Érdekes válaszok,szinte imádom mindkettőt:)

Még jöhetnek válaszok mert szeretném elolvasni őket.

2014. nov. 18. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Az elsővel egyet értve ki pusztítjuk magunkat. De létszámunk csak megcsappan. Azt ahogy minden animében a technológia fejlődésével újra építjük a földet. Meg olyanokat tudok elképzelni mint a valvrave the liberationban hogy a földküröl ilyen kaptár szerű kis élhető helyeket hozunk létre. De hogy a béke lehetetlen ezért hatalmas robotokal fogjuk egymást pöffülni.

Na jó hogy reális legyek négy-öt év múlva már az óvodás kis gyerek fejénél nagyobb tabletel fog swagülni az utcán. A felhizott politikusok tovább tömik a fejüket míg a szegények egymás torkát tépik szét egy kis morzsáért. A mozikről szolva a legakció dusabb film az lesz hogy a kenyér héja le esik az asztalról

Asszem ennyi

2014. nov. 23. 15:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Hehe ez tetszik:)

Még várok válaszokat.

2014. nov. 23. 16:05
 6/6 világvége1 válasza:
2300 körül meghal az utolsó ember is (a globális felmelegedés miatt). Idő, tér marad.
2020. máj. 31. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!