Székesfehérvárott a Budai úti Intersparnál mostanában miért nincs Metropol?
Székesfehérvárott a Budai úti Intersparnál van Metropol újságtartó, ahol rendszeresen szokott lenni Metropol-újság mire odaérek reggel. Azonban ezen a héten sose volt ott Metropol. (Ellenben egyik héten volt olyan nap, amikor késő délután is tömve volt a Metropol újságtartója az aznapi újsággal. Érdekes.)
Miért van az, hogy a Metropol nem képes megfelelő mennyiségű újságot biztosítani a rendszeres olvasói számára? Miért van az, hogy szélsőségesen áll rendelkezésre Metropol: van mikor rengeteg van, van mikor egy sincs?
De, ha egyszer nem mondják meg! Miért kérdezősködjek, ha már korábban megtettem? -.-
Ha pedig nem tudsz válaszolni, akkor mi a francért válaszolsz? Azért tettem fel a kérdést, mert hátha tud valaki belső információkat adni. -.- Nyomoronc.
Hogy a villám vágna meg téged, miért kell itt nyomorékoskodni? Én vagyok az egyetlen, aki erre az idióta kérdésre válaszolt, nem hogy örülnél, hogy valaki foglalkozott a gyökérségeddel. Én csak egy tippet adtam. Hogy a fene vinne el.
Egyébként meg azóta tudni vélem a választ. Gondolom nem terjeszthetik már ott sem a Metropolt, mivel a lapnak a Simicska tulajdonosa, aki ugyebár kegyvesztett lett. Majd nemsokára biztos jön Habony Árpy és az ő kincset érő Lokálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!