Székesfehérvárott hol lehet vásárolni angol nyelvű könyveket néhány száz forintért?
Össze akarom kötni a kellemest a hasznossal, ezért angol nyelvű könyveket akarok vásárolni. Mivel szegény családból származom, ezért olcsó – maximum 500 forintért – akarok angol nyelvű könyveket vásárolni. Ezt Székesfehérvárott hol lehetne olcsón angol nyelvű könyveket vásárolni?
(A könyvtár nem lenne megoldás, mert idegennyelven jelenleg rettenetesen lassan olvasok, így havonta hosszabbíttatnom kellene a könyv kölcsönzési idejét. Ez plusz procedúra számomra és plusz stressz az olvasással kapcsolatban, ami elrontaná az olvasás élményét. Ha otthon lenne saját tulajdonban könyv, az megkönnyebbülés lenne a léleknek, hogy nem kell lóhalálában angolul olvasni. Ha kicsit lassabban olvasok angolul, akkor meg is tudom érteni a szöveget.)
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de én két helyről szoktam rendelni olcsó könyveket régebben (ma már főleg elektronikusan olvasok), ezek a bookstation.hu és az mmbookmarket.hu - ha pár könyvet összeválogatsz, akkor a postaköltség enyészik egy könyvre nézve.
Egyébként miről szóló könyveket keresnél?
Köszi.
Mindenféle könyvet keresek. :-) Sci-fitől elkezdve a krimin át az ismeretterjesztő könyvekig szinte minden könyv érdekelne. :-)
Jogos.
Ha kiszolgáltatod privátban a nevedet és a címedet, küldök egy pár könyvet, ha tényleg lassan olvasol, azokkal elleszel egy ideig.
Én is az olcsó könyveket vásároltam vagy 20 évig, de míg régen a kiskörúton ha az egyik antikváriumban nem, akkor a másikban biztosan találtam egy csomót, hát manapság valahogy ezek eltűntek.
Szelektívbe? Látom nem becsülöd a könyveket. Inkább küldted volna el egy könyvtár számára, hogy adják el olcsón.
Istenkáromlóktól nem kérek könyveket! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!