A Dragon Ball Z c. sorozattal minden rendben?
Feltűnt már nektek ebben a rajzfilmben, hogy amikor egyes szereplők erősen koncentrálnak és úgymond "következő szintre lépnek", akkor beszőkül a hajuk és kék lesz a szemük és alapvetően tökéletesebbek és erősebbek lesznek?
A fiam kicsi korában is nézte (most megtalálta neten azért írok) amikor még ment a TV-ben, de szerencsére betiltották. Én nem vettem észre ezeket a célzásokat, miszerint egy szőke, kékszemű, izmos ember többet érne, mint más, aki nem olyan.
Nem csodálkoznék, ha emiatt a rejtett náci tartalom miatt történt volna az egész tiltás.
Nincs rossz hatással ez a rajzfilm a gyerekeink fejlődésére?
na ennél nagyobb baromságot nem halottam
na már csak azért is nézni fogom pfff
amúgy a szuper "csillagharcosoknak" 1 szintől kezdve arany színű lesz a hajuk és ZÖLD szemük lesz te igen agyhalott anyuka
2 szinten tincsekre válik szét a hajuk a szemük zöld marad és villámuk cikáznak rajtuk
3 szintem megnő a hajuk eltűnik a szemöldökuk
4 szinten ISMÉT FEKETE LESZ A HAJUK csak megnő és csapzott lesz testük egyes részeit szőr borítja és lesz farkuk :))
5 szint nem hivatalos ezüst színű lesz a hajuk :)
b+ ekkora szánalmat milyen anya vagy te?
bújjál vissza a barlangba a rasszizmusoddal együtt
ez csak egy anime :))))
úr isten de buták az emberek
"Nincs rossz hatással ez a rajzfilm a gyerekeink fejlődésére?"
nincs
heil Hitler
-.-'
Nem rasszizmus, ugyanis a csillagharcosok igazából nem emberek, ergo emberektől való megkülönböztetettségük teljesen jogos.
Másrészt vannak benne nem szőke hajú, nem kék szemű ugyanilyen erős figurák is.
Harmadrészt a japánok nagy ívben tesznek a náci ideológiára meg fajelméletre. Miért akarnák emellett pláne saját maguk fölé rendelni a szőke hajú kék szemű embereket, akár burkoltan is? Mert nincs tiszta vérű szőke kék szemű japán tudtommal. Pont a japánok, akik az egyik legerősebb nemzeti öntudattal rendelkező nép a világon, még így globalizálódva is...
De ez valami kamukérdés szerintem, vagy legalábbis annak tűnik nekem :D
Nem hiszem, hogy bármi köze lenne a nácikhoz vagy Hitlerhez. Most komolyan, csak azért, mert szőkék, egyből nácik? Szállj már magadba! Ezek szerint a "szőke herceg" is náci.
Ez egy elég régi, lassan 30 éves rajzfilm (igaz, most felújítják), és a kitalálásáért egy ember felelős, nem több. És azaz ember nem vallja magát se nácinak, se másnak.
A rajzfilmben lévő szőke izmos emberkék különben is mindig a jó oldalon harcoltak és mindig a földet védelmezték különféle veszedelmek elől.
Sőt! Volt egy rész, amikor a pokolból kiszabadultak az ott élők, és bizony Hitler papa is feljött elfoglalni a világot. Rendesen ellátták a baját. :D Ezek után mond rá, hogy náci.
Itt a Hitleres rész:
Szőke vagyok kék szemmel, megyek betiltom magam.
Ez maga a irredentizmus, sovinizmus, rasszizmus, antiszemitizmus. Még csak azt kéne, hogy izmos is legyek. Fúj mocskos fasiszta én.
kérdező húz anyádba a rasszizmusoddal
szőke vagyok és kék szemű
tudod kit közösítsél ki b+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!