A Dragon Ball Z c. sorozattal minden rendben?
Feltűnt már nektek ebben a rajzfilmben, hogy amikor egyes szereplők erősen koncentrálnak és úgymond "következő szintre lépnek", akkor beszőkül a hajuk és kék lesz a szemük és alapvetően tökéletesebbek és erősebbek lesznek?
A fiam kicsi korában is nézte (most megtalálta neten azért írok) amikor még ment a TV-ben, de szerencsére betiltották. Én nem vettem észre ezeket a célzásokat, miszerint egy szőke, kékszemű, izmos ember többet érne, mint más, aki nem olyan.
Nem csodálkoznék, ha emiatt a rejtett náci tartalom miatt történt volna az egész tiltás.
Nincs rossz hatással ez a rajzfilm a gyerekeink fejlődésére?
dragon ballt azért tiltották be, mert egy hülyegyerek azt hitte, hogy tud repülni, mint a rajzfilmfigurák, aztán kiugrott a 10-ről.
szomorú de ez van.
Másrészt a japánok most akkor nácik?
Nem tudom, én csak egy anyuka vagyok.
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy mit gondoltok erről.
A készítők lehet, hogy nácik. Vagy csak véletlen lenne az egybeesés?
"Másrészt a japánok most akkor nácik?"
Hát ha azt vesszük akkor 2 tippelhetsz hogy melyik oldalon harcoltak a 2. vh-ban.
A Dragonballban annyi utalás van rengeteg műre, más népek mondáira, berögződésekre, hogy összeszámolni is nehéz. Simán el tudom képzelni, hogy a társadalom tudatalatti beidegződéseire, az übermensch ideálképre akart utalni. De semmiképen sem nácikra.
Most komolyan, ha a legtöbb embernek azt mondod, hogy képzeljen el egy minden tekintetben magasabb szinten lévő embert, elsöprően vezetne az übermensch kép, mégse neveznénk őket náciknak.
A Dragonball Z meg már tényleg tartalmaz olyan dolgokat, amik valóban nem 10 éves gyereknek való (és most nem a repülésre gondolok, volt egy pár elég durva mészárlás benne).
A válasz írója 35%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:34
Ebben a repülős hülyegyerekben egy érdekesség van.
Ha meghalt, akkor honnan tudják, hogy miért is ugrott ki az ablakon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!