Miért közvetítenek pókerversenyeket, nem dögunalmas?
Figyelj, minek írod ki a kérdést, ha nem fogadod el más véleményét. Ezen a nagy számok törvényés mondásodon meg hatalmasat nevettem. Te tényleg ilyen buta vagy, hogy azt hiszed, hogy a világ több 10 millió pókerese közül véletlen, hogy általában ugyan azok vannak az élbolyban? Ha ennyire értesz a számokhoz, akkor nézz utána, hányan pókereznek és számold ki, hogy mennyi az esélye, hogy az egyik 10- be kerüljön. ott a topok között meg nagyjából ugyanazok vannak. Na ennek mennyi az esélye. Azt hiszem, ezzel nem lehet vitatkozni.
Vagy hogy teljesen meggyőzzelek, szánj rá egy órát és tanulj meg pókerezni. Keress egy olyan ismerőst, aki viszonylag jól játszik. Vagy indulj el egy olcsó, amatőr versenyen. Figyeld meg, hogy hiába ismered a szabályokat 100%- osan, mégsem te fogsz nyerni. Pár percig lehet szerencséd, ha jó lapot kapsz, de szép lassan kialakul az erőviszony és föléd kerekedik a jobb.
A kérdező egy hülye barom állat.
A Póker nem szerecsejáték, ha nem értesz hozzá akkor miért írogatsz a témában ?
A sakk sem sport ?
Ugyanaz mint a sakk, hosszútávú játék.
Én konkrétan ebből élek.
Hogy honnan lehet olvasni az ellenfeleket ?
Én valamilyen szinten olvasok a testbeszédből is de itt most ne az arcára gondolj mert az butaság, kéz mozdulat, testtartás, lélegzés stb.. de inkább a pre és postflop játékából a licitekből. Vannak tipikus blöff szituációk amiket a kezdők elkövetnek és kész, gondolkodási időből megérzi az ilyedt az ember.
Ja és rangekben gondolkoznak a játékosok, mondok egy példát ha nagyon agresszívan játszol folyton emelsz preflop (flop elött) akkor elöbb utóbb elkezdek rád visszajátszani minnél lazább vagy annál szélesebb rangel játszok rád vissza hisz nem lehet mindig jó lapod és ha te pont megijedsz a visszaemeléstől (nagyon sok kezdő ilyen) akkor egyre jobban fogyni fog a zseton készleted de ez csak 1 taktika nagyon nagyon összetett játék a póker.
0% szerencse
Annyi a különbség egy normális sport között, hogy itt szellemi tevékenységet végzel nem fizikait. Ha bár ha profi szinten űzöd akkor muszáj leszel mellette egészségesen élni, sportolni, beosztani az idődet, hisz ez egy mentális játék is, türelmesnek, koncentráltnak kell lenned !!
Én folyamatosan képzem magam, olvasok, videókat nézek, hand elemzésekre járok...
Mellette jó idő, és bankroll menedzsernek kell lenni.
Az írásaidból nem ajánlom neked ezt a sportot...
kedves kérdező!
nem gondolod h az aki ebből él egy csöppet jobban vágja a szitut?:D
gondolom nem tudod felfogni h ha egy pár leosztásban szerencséd van azzal nem érsz semmit. egy jobb játékos akkor is megver ha többször van jó lapod mint neki.
ja és miért ne lenne sport? attól még hogy nem rohangálsz össze vissza egy pályán...na de mindenkinek megvan a véleménye
ja és ha lehülyézel vkit amiért nem értesz egyet vele az egy kicsit dedós nemgondolod?
17:51. nem gondolom, hogy jobban vágja egy olyan ember, aki azt mondja, hogy a póker 0% szerencse. enyhén nevetséges. és mégsem hülyéztem le, ha jól megnézed engem hülye barom állatozott le. nyugodtan. attól még nem lesz 0% bármit is mond.
ok egyébként, ha ez vélemény kérdése, akkor az tényleg az a véleményem, hogy ez nem sport.
00:25 elég jól elintézted röviden a dolgot, aztán erről ennyit. hátja biztos. és miért lenne hibátlan játék allin kerülni rosszabb lappal? elvileg a hibátlan játék az, ha úgy játszol, mintha látnád az ellenfeled lapjait. ja, hogy ez nem mindig megvalósítható? na ezért nem sport. és még kismillió ok miatt, de te épp egy végtelenül egyszerű példát hoztál és még ez is azt bizonyítja, hogy igenis kell a szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!