Miért közvetítenek pókerversenyeket, nem dögunalmas?
én élvezem nemtudom miért.
a másik pont mellette hogy sokat lehet röhögni Korda Gyuribácsin :D
Szia!
te komolyan azt hiszed,hogy a nagy pokeresek pokerversenyeken a mázliban bíznak?
Aki tényleg vérprofi,megmondja neked látatlanul elég pontosan,hogy mi van a kezedben...csak a reakcióidból..
Persze benne van a szerencse faktor is,de nem véletlen,hogy nagyon sokszor ugyanazok az emberek ülnek döntőasztaloknál...
23:14, igazad van, nem nagyon fogom nézni, eddig csak belenéztem párszor, próbáltam megfejteni, hogy mi az érdekes benne.
10:08 szia, eléggé viccesen hangzik amit mondasz, hogy csak úgy megmondják, hogy kinél mi van, nem jósnők gondolom vagy kiolvassák a másik szeméből? milyen reakciókból? megvakarta a fülét és jó lapja van, ha megharapja a száját, akkor rossz, ilyenre gondolsz. szerintem ez csak a filmekben van. pl. az a matt damon filmben is, na az viszont jó volt.
Hmmm...
Én írtam, hogy szinte mindent tudnak a reakciókból...
Ha úgy gondolod,hogy nincs igazam és ez csak egy film,hát rádhagyom.
Amúgy,arra,hogy mindig mások ülnek a döntőasztaloknál:
Ez a pokervilágbajnokságokon eredményeket elérők listája,a bracelet jelenti a győzelmet,azaz a karkötőt..azt hiszem elég sokan vannak,akik 3-nál többet vittek belőle haza,véletlenül...Ha nem szeretsz egy "sportot"(azt hiszem pont tavaly fogadták el annak),de ne szóld le.Mert valaki okos mondta még anno,hogy attól hogy ismered a poker szabályait,játszani még nem tudsz.(olyan ez,mint a sakk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!