Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért közvetítenek pókerversen...

Miért közvetítenek pókerversenyeket, nem dögunalmas?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 7. 12:43
1 2
 1/20 anonim válasza:
100%
hülye kérdés, miért közvetítik a F1-et, szted nem uncsi?
2010. ápr. 7. 13:07
 2/20 anonim ***** válasza:

én élvezem nemtudom miért.

a másik pont mellette hogy sokat lehet röhögni Korda Gyuribácsin :D

2010. ápr. 7. 13:11
 3/20 A kérdező kommentje:
szerintem a forma1 is unalmas. bár ott legalább nem a mázlira bíznak hatalmas összegeket. azért látom van akinek tetszik, tulképp talán ez a lényeg.
2010. ápr. 11. 00:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ízlése.Valakinek a F1 unalmas valakinek a póker.De ha nem tetszik nem kötelez senki,hogy nézzed.
2010. ápr. 17. 23:14
 5/20 anonim válasza:

Szia!

te komolyan azt hiszed,hogy a nagy pokeresek pokerversenyeken a mázliban bíznak?

Aki tényleg vérprofi,megmondja neked látatlanul elég pontosan,hogy mi van a kezedben...csak a reakcióidból..

Persze benne van a szerencse faktor is,de nem véletlen,hogy nagyon sokszor ugyanazok az emberek ülnek döntőasztaloknál...

2010. ápr. 18. 10:08
 6/20 A kérdező kommentje:

23:14, igazad van, nem nagyon fogom nézni, eddig csak belenéztem párszor, próbáltam megfejteni, hogy mi az érdekes benne.

10:08 szia, eléggé viccesen hangzik amit mondasz, hogy csak úgy megmondják, hogy kinél mi van, nem jósnők gondolom vagy kiolvassák a másik szeméből? milyen reakciókból? megvakarta a fülét és jó lapja van, ha megharapja a száját, akkor rossz, ilyenre gondolsz. szerintem ez csak a filmekben van. pl. az a matt damon filmben is, na az viszont jó volt.

2010. ápr. 18. 21:25
 7/20 A kérdező kommentje:
ja igen, a filmben mondták ezt is, hogy ugyanazok ülnek a döntő asztaloknál, emlékszem már. szóval ilyen filmes mondás. amennyire divat ez mostanában, sokan indulnak ilyen versenyen, néha lehet hallani hírekben, hát elég ritkán vannak ugyanazok a nevek.
2010. ápr. 18. 21:27
 8/20 anonim válasza:

Hmmm...

Én írtam, hogy szinte mindent tudnak a reakciókból...

Ha úgy gondolod,hogy nincs igazam és ez csak egy film,hát rádhagyom.

Amúgy,arra,hogy mindig mások ülnek a döntőasztaloknál:

[link]

Ez a pokervilágbajnokságokon eredményeket elérők listája,a bracelet jelenti a győzelmet,azaz a karkötőt..azt hiszem elég sokan vannak,akik 3-nál többet vittek belőle haza,véletlenül...Ha nem szeretsz egy "sportot"(azt hiszem pont tavaly fogadták el annak),de ne szóld le.Mert valaki okos mondta még anno,hogy attól hogy ismered a poker szabályait,játszani még nem tudsz.(olyan ez,mint a sakk)

2010. ápr. 19. 10:38
 9/20 anonim válasza:
Ja,meg a másik,hogy a hírekben magyar neveket hallassz,és csak a kiemelkedően nagy versenyekről...AZok,akiknek ott be szokták mondani a nevét,hidd el,hogy nem életük első versenyén vettek részt,és nem abból a pénzből,amit anyuci adott...Azt ők már régen megnyerték máshonnan,amit nem mondott be a tv...Ja,hogy az akkor nem is létezik,oké:D
2010. ápr. 19. 10:42
 10/20 A kérdező kommentje:
látom te már előre tudod azt is, hogy akivel beszélgetsz az mit fog mondani, tehát lehet, hogy te egy ilyen profi pókeres vagy, a lapokat is biztos megmondanád. minek így felkapni a vizet egy szerencsejátékon. mert tényleg, sportnak hívni erős túlzás. akiket belinkeltél, biztos rengeteget játszanak, már csak a nagy számok törvénye alapján is megtörténhet ez. biztos azért értenek hozzá, de szerencséjük is van. de ha józsi meg géza lemennek a klubba játszani, akkor nehogy már azt mondjuk, hogy mentek sportolni egyet.
2010. ápr. 19. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!