Szerintetek jók ezek a videók a csatornámon?
Nemrég kezdtem a videózást (Focis videók), és kíváncsi vagyok, hogy a barátaimon kívül ti mit gondoltok ezekről a videókról. Mi jó bennük, mi rossz ?
Válaszaitokat előre is köszönöm :D
Számomra több sebből is vérzik.
Először is nem derül ki, mi alapján, ki állítja,hogy ők a 100 legjobb. Meg egyáltalán, all-time száz legjobb vagy jelenlegi száz legjobb? Szerinted? Szaklap szerint, újságírók szerint, esetleg hivatalos FIFA-ranglista?
Másrészt engem speciel mocskosul zavar a zene. Én nem vagyok tizenéves, ez a tüctüc amúgy sem az esetem, de egy focis videónál különösen rossz. Sokkal jobb lenne a meccs hangjait hallani, a kommentátort, amint üvölti hogy góóóóól, a szurkolókat, stb. A foci meg a zene valahogy nem jön össze.
Ezen kívül zavar az is, ami hibája minden innen-onnan összevagdosot-lopkodott videónak: az állandó változás a képminőségben, a legkülönbözőbb tévé- és youtubecsatornák logói mindenütt...
Azt már csak a végén, szinte zárójelben jegyzem meg, amit már más is említett valamelyik alatt: túl hosszú. Nincs az az isten, hogy száz percet végigüljek számomra esetleg teljesen ismeretlen vagy érdektelen játékosok miatt.
Először is köszönöm a válaszodat.
Tudom sok hiba van a videóimban.
A listát én készítettem, a saját véleményem. A focistákat főleg a mostani, és a tavalyi szezonban mutatott teljesítményük alapján rangsoroltam.
Tudom, nem szép dolog más videósoktól, "ellopni" a különböző jeleneteket, de én már ennél láttam rosszabbat is (Letöltött egy videót, és ugyanazt feltöltötte), és máshogy nem is tudnám megoldani.
A zenével meg az a gond, hogy sajnos csak ilyen stílusú zenéket rakhatok a videó alá a copyright miatt, a kommentáros dologgal is ugyan ez a gond.
Mégegyszer köszönöm a válaszodat, majd megpróbálom megvalósítani az ötleteket valahogy, de ha nem is, majd egy másik sorozatban.
Nem kell magyarázkodni, az én véleményem csak egy vélemény, másnak biztos más.
Viszont azt, hogy mi alapján készül a lista, ne nekem mondd, hanem vagy írd ki a filmek elején, vagy a leírásban szerepeljen, mert attól, hogy én már tudom, a többi esetleges néző még nem fogja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!