Miért akart öngyilkos lenni a Disney sztárja, Demi Lovato?
Számtalan ehhez hasonló képet találtam a neten, de magyar oldalak nem foglalkoznak a témával. Ő az a lány aki szerepelt a Camp Rockban és a Sonny a sztárjelöltben.
Még régebben kezdődött a dolog.Kiderült,hogy 8 éves kora óta bulímiával küzdött,11 évesen pedig elkezdte vagdosni a
karját,mindezt azért,mert kövérnek csúfolták az iskolában.
A vágások már napvilágra kerültek egy 2008-as eseményen készült képeken, de akkor a sajtósa ügyesen arra fogta, hogy karkötők okozták a sebeket.
Demi vallomása:
„Amikor ez a kép megjelent, megijedtem. Az egész világ látta a legsötétebb titkomat, amiről még a szüleim sem tudtak. Amikor olyan régóta vagdosod magad, egyszerűen elfelejted, hogy ez nyomot is hagy. Sminkkel és karkötőkkel próbáltam leplezni. Ez ugyan figyelemfelkeltő volt csak, de aztán elkezdtem olyan helyeken vagdosni magam, ahol senki sem láthatta.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!