Mondanátok nekem "öngyilkos-irodalom" témakörben könyveket?
Figyelt kérdés
Már olvastam:
- Üvegbúra
- Veronika meg akar halni
- Prozac-ország
- 13 okom volt
Köszi!
2011. júl. 5. 23:15
1/7 anonim válasza:
Jeffrey Eugenides: Öngyilkos szüzek
nagyon jó, szép film is van belőle.
2/7 anonim válasza:
Goethe: Az ifjú Werther szenvedései
(röviden annyit róla, hogy a korában olyannyira sikerkönyv volt, hogy összefüggésbe került sok-sok életunt fiatal halálával, ergo hatott rájuk :/)
3/7 anonim válasza:
Nem akarok sem szatirikusnak, sem gonoszkodónak tűnni, de a Werther szerintem annyira borzasztó mű, hogy én minden életigenlésem ellenére is eltöprengte rajta, hogy a könyvet hajítsam ki az ablakon, vagy magam ugorjak ki. (Végül mindketten megmenekültünk.)
Természetesen ez eltérés a tárgytól, elnézést, Goethe-t kedvelem, és sajnálom, de hirtelen semmi sem jut eszembe, ami a témához kapcsolódna.
Itt sem vagyok.
4/7 anonim válasza:
william styron: feküdj le sötétben
6/7 anonim válasza:
utolsó: az nem igazán tartozik ebbe a témakörbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!