Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Régen lehetett kapni kis...

Régen lehetett kapni kis lézer lámpákat, létezik már attól komolyabb?

Figyelt kérdés
Pl kb ugyanolyan, csak ami távolabb elvilágit pl kilométerekre? Akár egy repülögépre is rá lehetne világitani...olyasmire gondolok én...

2016. márc. 8. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Ami egyébként büntetendő.... lehet kapni, de akinek ilyen ötletei vannak inkább nem mondom meg.

Illetve a kérdést is jelentettem.

2016. márc. 8. 22:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Mibe vagy már magaddal ... :) még semmisem történt de már jelengetsz :D tipikus spicli!!tök jo rendör lehetne belöled.
2016. márc. 9. 07:32
 3/6 anonim ***** válasza:

nem, épp de ilyen lézerrel és hasonló gondolatokkal okoztak már nem egy halálos balesetet.. mert ugye te csak azt gondolod hogy jó vicc, de pl egy leszálló repülő pilótáját durván másodpercekre elvakíthatod vele, ami komoly gond is lehet....

úgyhogy ink gondolkodj kicsit mit szeretnél..

2016. márc. 9. 07:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam h elakarom vakitani a pilotttát, csak hogy olyan teljesitményu lézer van e, ami km.ekre elvisz, ez csak egy példa volt, de jelentgess , spicli.
2016. márc. 9. 09:01
 5/6 csatrad ***** válasza:

En siman megmondom es tudod miert? Mert a valosagban minden felulet tukrozodo, maskepp nem is latnad, es ha egy ilyennel hadonaszol es veletlen megtorik a fenye es a szemedbe verodik AZONNAL megvakulsz örökre :)

Googleba "thisiswhyimbroke laser"

2016. márc. 10. 14:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha higgyük el hogy csak ezért tetted fel a kérdést.... elég lett volna ha ráguglizol...... van.. de már egy 0,1W-os zöld lézerrel meg tudod magad vakítani, nem véletlen nehéz beszerezni ilyeneket.. és iparban is használnak ilyeneket
2016. márc. 10. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!