Hogy győzzem meg apum, hogy YouTube videós lehessek?
Mindig az szerettem volna lenni, de nem volt jó kameránk (viszont anya mindig belement).Volt, hogy a gépünk ment tönkre. Valami mindig közbejött. Most minden megvan hozzá (gép, kamera, szerkesztőprogram, ötletek stb).
Anyum most is engedi, viszont apum azt mondta, rajtuk röhög a neten (??!!).
De könyörgöm, ő nem followannán, Mónin, stb stb embereket néz!
Hogy győzzem meg? Valami ötlet?
Normális válaszolóknak előre is köszönöm!
13/L
1. válaszoló: hogy lehet ilyet írni?! Most komolyan... Ha viccnek szántad, közlöm, hogy nem volt az vicces, boccs... :/
2.: az elején okosat mondtál, de a vége, hogy leszarom, vágj bele stb stb, arra nem volt szükség ;)
Jöhetne valami ötlet! :D
szerintem is hagyd rá. apudnak igaza van. én is be szoktam írni, hogy első videó/bemutatkozó videó, és ezeken röhögök/sírok, ha nagyon unatkozok.
20 videóból esetleg van egy, akire azt mondom, hogy neki tényleg van valami egyénisége, kreativitása, és még ugyanezt minőségien is tálalja, a maradék 19 meg ahogyan a 2-es is mondta, semmi egyéniség, csak elmeséli, hogy hát "nézi az unfield-et, a followannát meg a szandimandit és azé kezdett el videózni, mert hát megteccett" és akkor "lesznek gémpléjjek, kihívás videók, tagvideók, kérdezz-felelek videók és díájváj videók is.
és az első videó után eltelik 20-30 perc, feltolja a következő videót, felhívás, "kérdezzetek, mert a következő videó kérdezzfelelekes lesz"...0 feliratkozóval.
kb. megnézték az első videót is 4-5en(a barátok, akiknek fészbukkon ellinkelte)...persze nem jönnek a kérdések, így hát következő videóra lehet várni a végtelenségig.
na meg a kedvencem, amikor az első videóba már elmondják, hogy "írjatok ötleteket, milyen videókat csináljak".
megint. ha nem követi senki, akkor mégis kitől szeretné elvárni, hogy adjanak ötletet?
arról már nem is mondanék semmit, hogy egyáltalán nulla ötlettel minek is kezdett bele...
most te is azt mondod, hogy vannak már ötleteid, aztán mikor a megvalósításra kerülne a sor, akkor eszedbe jut, hogy "hmm, lehet ez mégsem tudod megvalósítani", és akkor te is inkább várod, hogy majd más megmondja.
de mind1, tudnám még folytatni, megnéztem már elég kezdő videóst, feliratkoztam egy kb. 10-re, már csak 1-2 van, aki csinálja, és 1 hónapig csinálták kb. van, aki egy nap felrakott vagy 5-10 videót, persze rémunalmas volt, minden videót megnézték 10-en, aztán ahogy nézem, már ő is megunta...
nem kell szerintem elkezdened.
Én értem mit mondasz, de csinálnék előtte próbavideókat. Szóval biztos hogy menne
Nem értem ilyenkor miért kell a hosszú duma, és nem lehetne a kérdésemre válaszolni? Na de mindegy
Akkor... Szerintetek... Ha 15-16 évesen állok neki, mert akkor már apám is megengedi, az jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!