Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg apum, hogy...

Hogy győzzem meg apum, hogy YouTube videós lehessek?

Figyelt kérdés

Mindig az szerettem volna lenni, de nem volt jó kameránk (viszont anya mindig belement).Volt, hogy a gépünk ment tönkre. Valami mindig közbejött. Most minden megvan hozzá (gép, kamera, szerkesztőprogram, ötletek stb).

Anyum most is engedi, viszont apum azt mondta, rajtuk röhög a neten (??!!).

De könyörgöm, ő nem followannán, Mónin, stb stb embereket néz!

Hogy győzzem meg? Valami ötlet?

Normális válaszolóknak előre is köszönöm!

13/L

2016. febr. 17. 16:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy ezzel milliomos leszel, és a befolyt pénz harminc százalékát neki fogod adni, hadd sörözzön meg ku*rvázzon!
2016. febr. 17. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy még. Hanyagold. Van egy lány ismerősöm aki a barátnőjével videózgatott, akkor 15 volt. Nem voltak népszerűek. Van egy haverom aki pár éve videózik, ő most lesz sztem 17. Szintén nem népszerű. Hogy miért nem azok? Mert fiatalok, 0 élettapasztalattal, egyéniségük sehol mert mindent a többi youtubeostól vesznek át. Nem akarom elvenni a kedved de nem hiszem hogy bármi újat tudnál mutatni. Fiatal vagy még. + szembesülnöd kell majd a kritikákkal. Amik egy gyengébb lelkű embert akár depresszióssá is tehetnek (pl a haverom). Várj még vagy 5 évet de inkább hatot. Ha akkor is késztetést érzel a videózásra akkor vágj bele. Most komolyan, 13 évesen milyen újdonsággal tudnál előállni? Az idősebb korosztály biztos nem nézne, a veled egyidősek, fiatalok esetleg.. de még az sem garancia. Tudod mit, lesz@.rom vágj bele, majd jönnek a trollok és abba hagyod magadtól:D
2016. febr. 17. 17:15
 3/8 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: hogy lehet ilyet írni?! Most komolyan... Ha viccnek szántad, közlöm, hogy nem volt az vicces, boccs... :/

2.: az elején okosat mondtál, de a vége, hogy leszarom, vágj bele stb stb, arra nem volt szükség ;)

Jöhetne valami ötlet! :D

2016. febr. 17. 17:21
 4/8 anonim ***** válasza:

szerintem is hagyd rá. apudnak igaza van. én is be szoktam írni, hogy első videó/bemutatkozó videó, és ezeken röhögök/sírok, ha nagyon unatkozok.

20 videóból esetleg van egy, akire azt mondom, hogy neki tényleg van valami egyénisége, kreativitása, és még ugyanezt minőségien is tálalja, a maradék 19 meg ahogyan a 2-es is mondta, semmi egyéniség, csak elmeséli, hogy hát "nézi az unfield-et, a followannát meg a szandimandit és azé kezdett el videózni, mert hát megteccett" és akkor "lesznek gémpléjjek, kihívás videók, tagvideók, kérdezz-felelek videók és díájváj videók is.

és az első videó után eltelik 20-30 perc, feltolja a következő videót, felhívás, "kérdezzetek, mert a következő videó kérdezzfelelekes lesz"...0 feliratkozóval.

kb. megnézték az első videót is 4-5en(a barátok, akiknek fészbukkon ellinkelte)...persze nem jönnek a kérdések, így hát következő videóra lehet várni a végtelenségig.

na meg a kedvencem, amikor az első videóba már elmondják, hogy "írjatok ötleteket, milyen videókat csináljak".

megint. ha nem követi senki, akkor mégis kitől szeretné elvárni, hogy adjanak ötletet?

arról már nem is mondanék semmit, hogy egyáltalán nulla ötlettel minek is kezdett bele...

most te is azt mondod, hogy vannak már ötleteid, aztán mikor a megvalósításra kerülne a sor, akkor eszedbe jut, hogy "hmm, lehet ez mégsem tudod megvalósítani", és akkor te is inkább várod, hogy majd más megmondja.

de mind1, tudnám még folytatni, megnéztem már elég kezdő videóst, feliratkoztam egy kb. 10-re, már csak 1-2 van, aki csinálja, és 1 hónapig csinálták kb. van, aki egy nap felrakott vagy 5-10 videót, persze rémunalmas volt, minden videót megnézték 10-en, aztán ahogy nézem, már ő is megunta...

nem kell szerintem elkezdened.

2016. febr. 18. 22:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Én értem mit mondasz, de csinálnék előtte próbavideókat. Szóval biztos hogy menne

Nem értem ilyenkor miért kell a hosszú duma, és nem lehetne a kérdésemre válaszolni? Na de mindegy

Akkor... Szerintetek... Ha 15-16 évesen állok neki, mert akkor már apám is megengedi, az jó?

2016. febr. 19. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
13 évesen miről akarsz videózni? Ilyen béna divat, smink, stb? 13 éves gyerekként? Ki vesz komolyan? Elmondom, senki. Majd ha lesz miről videóznod és értesz hozzá mert mondjuk az a szakmád, fodrász leszel vagy stylist vagy kozmetikus/sminkes, na akkor majd videózz. Akkor értelme is lesz... gyerekként még nincs. Tényleg csak nevetségessé tennéd magad. Inkább valami értelmesebb hobbit keress.
2016. febr. 19. 08:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Megsúgom neked, hogy van egy csomó jó videós aki TÍZ éves! És nem kell oktatni. Nem ilyen hülyeségeket csinálnék, mint hogy mi a divat stb. Az az én dolgom, nem kértem oktatást! A kérdésemre szerettem volna választ kapni, miért nem lehetett arra válaszolni?!
2016. febr. 20. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:
ja jó szóval te eldöntötted hogy az leszel :D (nem leszel). állj oda fater elé és mondd azt hogy: apu én youtube videós leszek. sarkon fordulsz és mész videókat gyártani. ennyi. :D ahogy írtad csinálhatsz próba videót/videókat. csinálj legalább egyet ami tökéletes és mutasd meg dart vade.. akarom mondani apukádnak és ha nem tetszik neki akkor így jártál. (állj át a sötét oldalra és ne csinálj videókat)
2016. febr. 21. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!