Melyik mese a kedvenced, és miért?
Nekem mindegyik tetszik,amiket felsoroltatok.
Van még az:
- Aladin
-Hamupipőke
-Hófehérke és a hét törpe
-Jázmin meséi
-A Három Muskétás
-Aliz csodaországban
-A notre dame-i toronyőr
-A dzsungel könyve
-Bambi,Csipkerózsika
-Donald kacsa meséi
-Pocahontas
-Pinokkió
-Robin Hood
-Susi és Tekergő
-Lecsó
-Mackótestvér
-Némó nyomában
-Pán Péter
-Tarzan
-Babar
-Jégkorszak 1-2
Nos én mindegyiket szeretem,és én is sorolhatnám még!
Szerintem talán a meséket mi felnőttek is szivesebben nézzük,mint a filmeket,mert egy picikét visszamész a gyerekkorba,a gyerekeddel együtt nézheted őket,színesebbek,tanulságosak is.
Én nagyon szeretem a meséket!!Nagyon le tudnak kötni,míg egy film ennyire soha!Pedig én 25éves nő vagyok.
Írjatok még nyugodtan!!
South Park az abszolút kedvenc
Cartoon-os kedvencek:Billy és Mandy kalandjai a kaszással,Görcs ikrek,Robotboy,Fosterék háza képzeletbeli barátoknak
Régebben szerettem:Hupikék törpikék,Gumimacik,Mézga család,Hódító hódok,SOS Croco,Kenguk,Dragonball,Pokémon
Hirtelen ennyi jutott eszembe,de biztos van még 1-2.
23/L
A Cartoon network addig volt jó, amíg nem volt magyar.
Kérdező, és a könyv alakú mesék?
A South Park, Family Guy, American Dad, The Simpsons NEM MESE. Animációs sorozatok. Nem az a mese, ami színes és nem igazi nénik meg bácsik vannak benne.
Ugyanígy Shrek meg a többiek. Up, Cloudy with a Chance of Meatballs... ezek mind felnőtteknek szóló poénokkal vannak tele. Animációs film.
Nekem a kedvenc mesém a kishableány, de az Andersen féle. Emlékszem, mikor kicsi voltam, akkor megvolt videón egy japán változat. Teljesen más volt, mint a Disney, félelmetesebb. De a vége tragikusan gyönyörű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!