Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Melyik mese a kedvenced, és...

Melyik mese a kedvenced, és miért?

Figyelt kérdés
Kort és nemet légyszi írjatok!
2010. márc. 29. 22:18
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
67%

Akira, Shigurui, ezek azért a kedvenceim mert nekem hihetetlenül tetszenek,

Inital D, ez meg azért meg autóversenyről szól.

az első kettőt ne nagyon nézesd gyerekkel, főleg a shiguruit, mert abba az első 5 percbe végigmutatja, ahogy egy szamuráj kiveszi a saját beleit.

Az inital D az mehet minden korosztálynak, főleg, ha egszer lessz magyarosítása, mert akkor a kicsik és élvezik, hogyn em japán bla-blát kell hallgatniuk.

19F

2010. márc. 29. 23:02
 22/46 anonim válasza:
100%

Hupikék törpikék

Tom és Jerry

Miért? Mert 1,5 éves kisfiam ezeket szereti a legjobban, így én is.

2010. márc. 29. 23:10
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

A vándorló palota, Chihiro Szellemországban, Belleville randevú -- 18 éves lány vagyok.

persze ezek a mostani kedvenc meséim, az utolsót inkább csak kifejezetten felnőtteknek ajánlanám, gyerekkoromban mások voltak.

2010. márc. 29. 23:11
 24/46 anonim ***** válasza:
100%

Rajzfilmben a Vili a veréb. Illetve gyerekkoromból ami nagy kedvenc (sorozat) volt a Kacsamesék, Gumimacik, Csipetcsapat :)

Mesekönyvből, hát nem tudom, hogy valaki ismeri-e ezeket, mert ugye én most vagyok 23, és már az is régen volt, amikor én voltam 6-7 éves, de ez a könyv apukámé volt még gyerekkorában, szóval igen régi darab. Olyan mesék voltak benne, mint pl. A csodafurulya, Vízi Sándor, Az aranyszőrű bárány, A kismalac és a farkasok. Asszem a kötet címe is az volt, hogy Csodafurulya. És ebben volt egy kedvenc mesém, A bugyuta ember. Ez nekem annyira de annyira vicces volt kiskoromban, pláne ahogy apukám olvasta, hogy néha ma is eszembe jut, és akárhol vagyok, elkezdek röhögni magamban :)

2010. márc. 29. 23:15
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Gumimacik

hupikék törpikék

16/l

2010. márc. 29. 23:19
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Hófehérke.

Nem a Disney, hanem a Grimm, anyukámtól, éjjel, suttogva.

2010. márc. 29. 23:22
 27/46 anonim ***** válasza:
50%

....nektek nem olvastak?

Csupafül.

Meg a Struga manó.

2010. márc. 29. 23:24
 28/46 anonim válasza:
100%
mar kinottem a nagy mesekorszakombol,de rengeteg videokazettat csinalt nekunk anyu,Frakk:-),Szilveszter es Csorike,Panky brewster(egy kislany szerepel benne,a barataival es mindig valami huncutsagba keverednek,imadtam ez a meset,nagyon szuper amerikai,de olyan aranyos volt,hogy nagyon:-)22L
2010. márc. 29. 23:26
 29/46 anonim válasza:

Disney: A kis hableány és a Dumbo. Az utóbbit néha még ma is megkönnyezem, olyan aranyos, ahogy a bezárt elefántanyuka az ormányán ringatja és vigasztalja a kis elefántot :)

Régi magyar mesék. Minden mennyiségben, Mézgáék, Kukori és Kotkoda, Vízipók csodapók (főleg miután rájöttem, h 1 emelettel felettem, a mi egyetemünkön született az ötlet :D) Dr. Bubó (őt elő szoktuk unalmas délutánokon is venni), Pom pom, és a Magyar népmesék Szabó Gyuri bácsis hangalámondással.

Régi nem magyar: Pumukli és az Egyszer volt.. sorozat. Az élet, az ötlet meg az ember a legjobb. Meg a cuki bácsi csápokkal és hosszú fehér szakállal. Én pici pónim. Há na :D

Nickelodeon is megvolt: Hé Arnold! és a Jaaaaaaaaj! A szörnyek (kb senki nem ismeri már, de én odavoltam érte, annyira abszurd).

Pixar. Nekik a rövidfilmjeik is irtó aranyosak, az egész estét mozijaikat meg imádom.

Macskafogó, Vuk (csak az első és eredeti mindkettőből), Vili, a veréb (otthon vhs-n kötelező program volt havonta).

Mióta kicsit idősebb lettem a South Park és a Simpson család is befigyelt (őszintén megmondom engem a Family guytól vmiért a hideg kiráz).

A vándorló palota. Az nekem is tetszett nagyon.

Hát kb ennyi :D

Jah és 22/L

2010. márc. 29. 23:30
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Andersen meséi. A rút kiskacsát pl. Mamikám rengetegszer elolvasta gyerekkoromban, de sokadszorra is szerettem :)

A Family Guy kicsit más kategória, nem ez jut az ember eszébe a "mese" hallatán, de én is bírom :D South Parkot néztem egy darabig, de már fáraszt.

Szerettem még sok itt felsorolt mesét - a baj csak az a legtöbb mesével, hogy minden aktív főszereplő, kalandozó

karakter fiú illetve hímnemű, a lányok meg csak szépek és bájosak és meg kell őket menteni - nem jó minta a kislányoknak, nem helyes, ha a gyerekek csak ilyet hallanak.

29/n

2010. márc. 29. 23:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!