Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ti elmennétek egy olyan...

Ti elmennétek egy olyan buliba, ahol ott lesz az exetek?

Figyelt kérdés
Igazából én mellette voksolok, szerintem egy jó bulit nem érdemes kihagyni egy ex miatt... hiszen ha az ember jól érzi magát, kit érdekel ?? Viszont kérnék még jó érveket tőletek, ami még jobban bátorít!! :) /egy barátról van szó/

#szórakozás #barát #ex #buli #érv #elmenni egy buliba
2016. febr. 3. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:
El. Attol mert kulon valtunk nem kell kerulgetni egymast... Es utalni se. En pl joba maradtam az exemmel :D még egyszer baratilag iszogatni o hivott el, nem hogy kerulne :D
2016. febr. 3. 17:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van ! :D meg ha rosszban is vagytok, legalább látja milyen jól tudod magad érezni :D max csorog a nyála utánad... :D
2016. febr. 3. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Naná, hogy igen! Had lássa csak, hogy milyen jól szórakozom nélküle is, meg amúgy is őt sem érdekli hogy én megyek akkor engem sem fog ;)
2016. febr. 3. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:

első vagyok

amúgy meg ha nem lennénk jóba még csak azért is oda mennék ahol ő van :D hogy lássa hogy nélküle is megvagyok. nagyon is jól :D

2016. febr. 3. 21:01
 5/5 Thomika20 válasza:
Gerinctelen férgek vagytok. És csodálkoztok hogy kur.váznak titeket. Gratulálok. Az ilyen irtani való férgeket kellene beledobni a Dunába. Nyomorékok. Meg is érdemelnétek. :)
2016. márc. 28. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!