Mi az az instagramm?
Figyelt kérdés
Vagyis tudom, hogy képeket lehet feltölteni, de mire jó? És hogyan kell használni. Sok ismerősömnek van és én is szertném letölteni de nem nagyon értem. Tudtok segiteni?2016. jan. 31. 18:54
1/4 anonim válasza:
Okostelefonos alkalmazás, a telefonnal készített képeket oszthatod meg a saját profilodon és Facebookon.
2/4 anonim válasza:
13 legyél minimum, ha le akarod tölteni. Kb. Igen ilyen, képeket lehet megosztani. Sok prostit, és műizmot villogtató díszb**ival fogsz találkozni, meg olyanokkal, akik az életük mindegy egyes percét feltöltik.
3/4 anonim válasza:
Én azért szeretem, mert a Facebook-kal ellentétben kiírásokat nem lehet posztolni, csak képeket. És mert nem kell minden ismerősömet követnem, csak azokat, akikre kíváncsi vagyok.
4/4 anonim válasza:
facebook-on is le lehet iratkozni azokról, akik nem érdekelnek, másrészt van pár "állatfaj" instagramon is, aki szerkesztett képeket tesz fel különböző, szerintük vicces szövegekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!