Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Szereted a meséket? Ha igen...

Szereted a meséket? Ha igen melyik a kedvenced? :D

Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 16:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mese nem egyenlő a rajzfilmmel. Kérdező, te mire gondoltál?
2010. ápr. 3. 19:15
 12/15 anonim válasza:
A kérdezőnek: Nekem régen a Rémusz bácsi meséi, a moha és páfrány, Mazsola és Tádé,Pl: tegnap este volt a Kung fu Panda nekem az is tetszet. DE a mai modernebb mesék közül a hupikék törpikék is jó, Könyvben pedig régen tetszet a 77-Magyar Népmesék,Holle anyó,Zengő ABC.ÜDV:B
2010. ápr. 6. 13:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen szeretem a meséket. Olvasni, nézni is. Rémus bácsitól a Hupikékig mindegyik jó. Mézga család, Kukori kotkoda.. CSak nem mindegy melyiket mikor mutatjuk a gyerekeknek.

Az lenne a lényeg a rajzfilmekbe : Hogy hasonlítson a valósághoz, a kutya az kutya forma. Nem emberi fej kutya test. Betmen repülős se buli, 9 éves körüli gyerek kiugrott így a sokadik emeletről, azt hitte tud repülni(lehet hogy ilyen nincs csak pl)

Ritkán látom mostanság amik mennek, csak amikor csatorna váltáskor véletlen rákattanok. Ezek szerintem nem építőek a kisgyereknek.

A reklámok tetszenek. Na azok is inkább rombolnak. ( a kisautót a homokzóba temeti a kisfiú, és meglocsolja vízes kannából. na ez se jó pléda egy kis gyereknek)

Bocs, csak bővebben kifejtettem a véleményem.

2010. ápr. 8. 05:58
 14/15 anonim ***** válasza:
FamilyGuy
2010. ápr. 15. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
álmok háza, simpsons család, garfield.
2010. aug. 8. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!