Mit csináljak az emos padtársammal?
Figyelt kérdés
Nos, hol is kezdjem.
10.be járunk, én metalhead, a padtársam vérbeli fekahajú emó.
Egyfolytában a halálról pofázik.
Mit csináljak vele?
A. felkelek, beleverem a fejét a térdembe, és otthagyom.
B. Felburítom székestül, és addig ütöm még mozog.
C. A
D. B
2016. jan. 22. 09:16
11/18 A kérdező kommentje:
Na, megjöttek a féreg emo kisfiuk.
bocsi srácok, ma nincs ennyi lőszerem.
2016. jan. 30. 18:07
12/18 anonim válasza:
Ha egy ismeretlent leférgezel az csak téged minősít...
(egy "féreg emós")
13/18 A kérdező kommentje:
Tudtommal az nem "emós" ahnem emo.
szóval ne tedd itt a pózer fejedet.
ha pózer, ha igazi, mindkettő rühes dög.
2016. febr. 1. 22:46
14/18 anonim válasza:
Szerinted ha megvered jobb lesz??? Vagy az egy megoldas? Ha szerinted az akkor csak gratulalni fogok. Egyebkent meg a tobbi emo gyulolonek csak mondom h eleg szanalmasak. Attol meg h nekem pl nem tetszik a hippi stilus attol meg nem fikazom az osszes hippit lehet h vannak kedvesek ees viccesek. 14L
15/18 A kérdező kommentje:
nagyon érett vagy emu kislány
2016. márc. 10. 19:09
16/18 anonim válasza:
Te mázlista dög, bárcsak nekem lenne padtársam egy emo! 15f
17/18 A kérdező kommentje:
te is elvernéd mi?
2016. márc. 22. 16:08
18/18 anonim válasza:
Tényleg nem akarom azt,hogy valaki most ezért utáljon (kérdező) Én is emo vagyok,nem vertek meg csak csúnyán néznek rám. De attól nem hiszem,hogy megoldás lenne megverni valakit aki igazán semmi olyat nem tett amivel neked ártana. Ha leakarod állitani akkor ne Figyelj rá....vagy hogy elmondja....úgy abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!