Mit csináljak az emos padtársammal?
Figyelt kérdés
Nos, hol is kezdjem.
10.be járunk, én metalhead, a padtársam vérbeli fekahajú emó.
Egyfolytában a halálról pofázik.
Mit csináljak vele?
A. felkelek, beleverem a fejét a térdembe, és otthagyom.
B. Felburítom székestül, és addig ütöm még mozog.
C. A
D. B
2016. jan. 22. 09:16
2/18 anonim válasza:
Beszélni, hogy hagyja abba + nagyon csúnyán, fenyegetően nézni? Vagy az már kudarcba fulladt? Gondolom igen.
3/18 anonim válasza:
Ha ő a halálról, akkor te az életről kezdj el beszélni, valahányszor csak megszólal. Egy idő után elmegy az élet(halál?)kedve.
4/18 anonim válasza:
Ja ez jó ötlet kedves előző. Beszélj az élet szépségeiről, örömeiről, boldogságról.
5/18 A kérdező kommentje:
Nem akarta ezt hallani.
Sajnos kénytelen voltam elverni.
bocsi mindenkitől!
2016. jan. 22. 18:16
6/18 anonim válasza:
Megbocsátunk, nagy kegyesen! Szóval ő szövegelhet a saját véleményéről, de te nem? Barom ez a gyerek.
7/18 A kérdező kommentje:
Igaz.
Meg amúgy is ki nem állhatom az emó gyerekeket, főleg amelyik arról pampog, hogy megöli magát, de úgy látszik, hogy csak a szöveg a nagy, hogy megöli magát, pedig 100%, hogy nem meri megölni magát.
2016. jan. 23. 10:59
8/18 anonim válasza:
Nem mindegyik emo ilyen, akad ott is mindenféle. Amúgy szerintem meg élni kell erő, nem ahhoz hogy valaki megölje magát, nem véletlenül az a könnyebbik út.
9/18 anonim válasza:
Nem hiszlek el ember xDD vagy csak én hiszem viccnek ezt a kérdést?
10/18 anonim válasza:
Ez a kérdés tiszta vicc :D Még hogy megverted :D Szakadok rajtad! Ennyire unatkozol,hogy ilyesmiket írsz ki? Szegény lehet a lelki világod drága barátom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!