Mi a véleményetek a Telekom TV, és az internet csomagjairól?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jelenleg a Digi TV-nél és a Vidanet-nél vagyok. Úgy döntöttem, hogy váltok a Vidanetről, mert most felmentek az árak (meg nem is vagyok megelégedve vele). És a net, úgy olcsóbb, ha csomagban rendelem meg, így a TV-t is megrendelem. Mi a véleményetek róla?2016. jan. 12. 10:57
1/6 anonim válasza:
Most köttettem ki. Rohadt drága, tv csatornàk nem egy nagy számok, semmi hd, 30 mbps net és vmi telefon, amiről minimálisat telefonáltam, na így volt kb 10-11 havonta. Elvileg az első 3 hónap ingyen lett volna a szerződés szt, de ilyen nem volt. Utána 6300. Na ennek a dupláját fizettem...soha többè! Digim van, 100/100-as net, 200 ft-os telefon, 91 csatorna+27 hd, 4700-ért
2/6 anonim válasza:
Osztom az első válaszoló véleményét, tényleg drága a Telekom, sima IPTV családi HD csomagunk van, 120 as nettel, 12e -ért. A digi nemrég kábelezte be az utcánkat,amint lejárt a hűség, váltok.
3/6 Keszte István válasza:
December közepén tudtam sok év után thometől megszabadulni - csak meg tudom erősíteni az előzőeket - nem ügyfélbarát az ügyintézésük, és rettenetesen drágák a szolgáltatott tévé, net és telefon tartalmához képest! Konkrétan a lassabb net, kevesebb tévécsatorna és drágább percdíjú vezetékes telefon csomag több, mint a duplájába került a DIGI-hez képest! Szóval ha van jobb, ne válaszd a magentásokat!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor maradok a Digi-nél :)
2016. jan. 13. 17:04
5/6 anonim válasza:
T-HOME = RABLÓBANDA,MINDEN SZOLGÁLTATÁSÁVAL!!!! Mi is nemrég váltottunk DIGI-re,amikor lejárt a szerződésünk velük! Leírom,hogy mivel próbálkoztak az átállás után,hogy mindenki okuljon belőle!!! xxxxév 08hó 31-el felmondtuk,másnap jött a Digi (ŐK HÚZTÁK KI A T-HOME KÁBELT!!!!) és bekötötték a kábelt! A T-HOME KI SE JÖTT!!! Késöbb megjött a 08.havi utolsó jogos T-home számla amit ki is fizettünk!!! Majd még egy,majd még egy és így tovább!!! Elég hozzá ,hogy 4 hónapig telefonálgattunk, jártunk utána folyamatosan minden papírral ,hogy állítsák le magukat!!!Kérdem ÉN ,hogy van az,hogy 1,Ki se jönnek kikötni,vagy legalább is megnézni mi a szitu??? 2 Miért Nekünk kell utána járni az Ő hibájuk miatt!!!???? 3 Ezek azt képzelik hogy olyan hülyék vagyunk,hogy orba-szájba fizetünk,ha kell ha nem???!!! Úgyhogy mindenki VIGYÁZZON a T-HOME -al amikor szolgáltatót vált!!!!! Bele se merek gondolni , hogy hány embert B...TAK ÁT!!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszi!!
2016. jan. 14. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!