Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Jóval olcsóbb telefon-tv-inter...

Jóval olcsóbb telefon-tv-internet?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kaptam egy levelet, amiben az állt hogy 20.000 forintért olcsóbban kaphatom a kérdésben szereplő szolgáltatásaimat otthonra. A kedvezmény nekem 2 éves hűséggel kb 80.000 forint spórolást jelent. Annyiért kaphatnám mint azok, akiknél van konkurens szolgáltató.

Szerintetek a levelet valóban egy belsős dolgozó küldözgeti és zsebre dolgozik, vagy átverés lehet?

2016. jan. 8. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha aláírsz a szolgáltatóval egy rendes szerződést, akkor nem átverés. Aki hűségidőt vállal, annak ennyi kedvezményt szoktak adni.

Kérdés viszont, hogy miért kaptad. Lehet hogy csak mert régi ügyfél vagy, de az is lehet, hogy másik szolgáltató fog megjelenni a közeljövőben nálatok, és a jelenlegi így akarja bebiztosítani magát.

2016. jan. 8. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:

Nem dolgozik zsebre, ekkora különbségek vannak nem csak a régi és új előfizetők díjai, hanem a különböző szolgáltatók díjai között is.

Nekem tavaly nyárig az Externetnél (Telekomnál) volt egy 5 MBites ADSL-em és a UPC Directnél (műholdas tévé kb. 60 csatorna amiből ~3 HD) egy Medium csomagom, amiért fizettem 5312 + 1990 forintot, azaz 7302 forintot.

Nyár elején megérkezett a Digi az utcánkban, akkor még a tavaszi akcióban lehetett bekötni a kábelszolgáltatásaik. Így most összesen 4500 forintot fizetek, aminek tartalma egy 100 / 50 MBites internet, egy 130 csatornás tévécsomag ~25 HD csatornával + Digifilm csatorna, és egy olcsó havi 140 forintos előfizetési díjú telefonszolgáltatás, amivel a Digi előfizetőket ingyen, a belföldi vonalas számokat 6 forintos, a mobilszámokat 15 forintért hívhatom. Így 2802 forintot spórolok havonta és magasabb színvonalú szolgáltatást kapok.

Jelenleg a nálunk elérhető szolgáltatók árait megtekintve az alábbiak jönnek ki.

Digi

Tévé: 91 SD + 27 HD csatorna

Internet: 100 / 50 MBit

Telefon: 6 /15 forintos percdíj

2 év hűségnyilatkozattal 4560 forint

UPC

Tévé: 92 SD + 26 HD csatorna

Internet: 120 / 10 MBit

Telefon: 12,90 / 65 forintos percdíj

2 év hűségnyilatkozattal 10999 forint

Telekom

Tévé: 62 SD + 22 HD csatorna

Internet: 120 / 10 Mbit

Telefon: 30 forintos egységes percdíj belföldön

2 év hűségnyilatkozattal 9075 forint

2016. jan. 9. 10:53
 3/12 A kérdező kommentje:
De pont ez a lényeg. Itt nincs konkurencia, ezért alapból hűség mellett is drágább mint egy olyan helyen, ahol van konkurencia. Ki lehet próbálni a webshopban különböző címeket megadva. Ugyanaz sokkal drágább ott ahol nincs konkurencia (pl nálunk), mint ott ahol van. Ő ezt a differenciát adná el (gondolom fű alatt) egy húszasért.
2016. jan. 9. 17:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltatóról beszélünk?

A Digi egységes 4720 forint a lent írt csomaggal Budapesten a Rózsadombon is, és Bivalybasznád II cigánytelepén is, ahová elsőként merte kihúzni a kábelt, hátha nem lopják el.

2016. jan. 9. 17:41
 5/12 A kérdező kommentje:
én pl telekomos vagyok.
2016. jan. 9. 17:44
 6/12 A kérdező kommentje:
na mindegy, kipróbálom. 15-én jön a számla, fizetni meg akkor kell, ha már az olcsóbb áron kapom. Ha meg nem fizetem ki, visszaállítja.
2016. jan. 9. 17:51
 7/12 homo ludensz ***** válasza:
Nálunk tavaly járt házról házra egy üzletkötő és közölte hogy a villanyoszlopon lévő drót a Digié és már üzemel. A MATÁV lerakta a karókat mivel neki nem engedték hogy az ELMÜ oszlopait használja. A matávot megvette a telekom s nekem még egy év hűségnyilatkozatom van a telefon+internet+tv.+ mobil. A Digi meg román bár ha megéri később biztosan váltok én is. Optikai kábelt húztak a telekomnál meg koax van. Ez is elgondolkoztat engem.
2016. jan. 9. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:
A lényeget nem írtad, hogy most hány Ft/hó, és mennyi lenne az új ajánlat??
2016. jan. 10. 01:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Most 10250. tv-tel és net egyben.

Az új 4250 lenne.

2016. jan. 10. 23:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem hatezerre vitték le.

Az a négyezer, az gyanúsan olcsó, viszont egy próbát megér.

2016. jan. 11. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!