Telefonkábel cseréjének a költsége kit terhel?
Így van az első nem jól írta.
A lakás vonaláig a szolgáltatóé onnan a tiéd. Tehát a lakóson belüli kábel cseréje a te költséged. De amúgy a telefonvezeték nem a milliós árkategória, métere olyan 30-40 forint lehet.
Nos aki nem biztos a dolgában az ne írogasson hülyeséget!
Az egyik nagy szolgáltató dolgozója vagyok de lényegtelen mert minden szolgáltatónál így van:
- a szolgáltatás csatlakozási pontjáig a szolgáltató tulajdona minden berendezés így a kábel is, ez a pont jelen esetben a telefon aljzat/dugó
Így az első válaszoló az egyetlen helyes kommentelő mert a kábeleket a szolgáltatónak kell cserélni.Több szolgáltató szerződésében az is benne van hogy ha te magad szerelgeted akkor felmondják a szerződést!
Nagyon szépen köszönöm, különösen az első és az utolsó választ. Igazán hasznos volt.
Szerintem amúgy sem elég egy kábelt csak A és B pontokon rögzíteni és nő lévén nem vagyok egy szerelgető tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!