Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » A UPC-t vagy a Digi-t válasszam?

A UPC-t vagy a Digi-t válasszam?

Figyelt kérdés

Másik lakásba költözöm, és ez a két szolgáltató van ott. TV-t és internetet szeretnék venni. Digivel semmi tapasztalatom, a UPC-től meg csak internetet vettem, és azzal mostanában semmi baj nincs már, de régen is kezelhető volt a modem ki-be kapcsolásával szinte minden gond.

Melyiket választanátok, és miért? Melyiknek jobb az ár/érték aránya? TV csatornaszámra van különbség? Fix IP-s internetet melyik ad olcsóbban (ez opcionális)? Korlátozva van, hogy hány TV-t nézhetek egyszerre? Melyik jár kevesebb kábelezéssel, meg készülék telepítéssel?

2016. jan. 9. 07:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Szai!

A tőlem nagyobb igényű, profiknak szóló ajánlataikat nem ismerem ugyan,

(jómagam csak egyszerű nyugdíjas vagyok ) , de véleményem szerint MINDENKÉPPEN a DIGInél nézz szét előbb!

A UPC-vel ellentétben megbízhatók , nem arrogánsak , agresszívek és nincs baj a szolgáltatásukkal.

[link]

Az én csomagom TV+internet+vezetékes telefon : [link] /akcio/okos-csomag

[link] /tv/csatornalista

Olyan saját csatornák is vannak , amik csak náluk érhető el .

( DIGI World , DIGI Film, DIGI Animal World, DIGI Life , több DIGI sportadók , stb. ) .

Bekötéskor egy vezetékes telefont is adnak , DIGIsek között a vezetékes telefon ingyenes.

Nemsokára lesz mobiltelefonjuk is: alig várom , hogy leléphesek a Telekomtól !

[link] /hirek/digi-elofizetoi-akar-6-ftperc-dijert-hivhatnak-mobiltelefont-aprilis-1-tol

2016. jan. 9. 08:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok : Anyámnál 3TV van a kábelre kötve. Bocsánat a helyesírási hibákért!
2016. jan. 9. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Árakról nem tudok beszélni, csak az ismeretségi köröm tapasztalatairól: az internet a Diginél a legjobb, kb sosincs semmi baja (nemrég volt először 5 év alatt az egyik ismerősömnél), gyors, állítólag nem is drága, persze attól függ, milyet akarsz.

Nekünk UPC minden. Régebben nagyon gyakran volt rossz a net, volt hogy napokig egyáltalán nem működött.

Viszont a TV a UPCnél a jobb, minden nézhető csatorna megtalálható rajta, a Diginek pl hátránya, hogy nincs Discovery (amit én nézek).

2016. jan. 9. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!