Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen új szolgáltatást, vagy...

Milyen új szolgáltatást, vagy terméket találjak ki? Mi nincs a piacon, de jó volna?

Figyelt kérdés
Házi feladatra kell
2016. jan. 3. 09:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Letölthető kaja, robot-inas, mikrosütő-íz visszavonó készülék a megmaradt kajákhoz, gondolati úton történő adatrögzítés (egy Word-szerű program, ami írja amire gondolsz)

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de rengeteg minden van még.

2016. jan. 3. 10:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Bár nem igazán tudom, hogy ez miféle házifeladat, hacsak nem a Harvard egyik nehezebbfajta PhD képzésén vagy.
2016. jan. 3. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Ingyen prostikat.
2016. jan. 3. 10:57
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 igazi b.a.r.o.m vagy! Kérdező sztem kitalálhatnál valami J.A.R.V.I.S (Vasember film) szerű mesterséges intelligenciát, csak úgy, hogy "mindent" tudjon irányítani és minden nyelven elérhető. Nem tudom mennyire szoktál videójátékokkal játszani... De ha igen ismerheted a Watchdogs nevű játékot. Akár létrehozhatnál egy olyan hack szoftvert ami abban van.
2016. júl. 4. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!