Szerintetek ez tuti recept ahhoz hogy valaki YouTube sztár legyen?
Tanulmányoztam a YouTube főleg külföldi társadalmát, és rájöttem egy receptre ami szerintem a tuti siker titka.
1. Legyél 7-13 közötti aranyos helyes képű kisgyerek.
2. Legyen minimális énektudásod.
3. Játssz hangszeren.
Plussz ha még a szülők is menedzselik pénzel és tettekkel a gyereket akkor tényleg 110% garantáltságú a siker.
Mi a véleményetek? egyet értetek velem?
elég a pénz is, és egy sajátos nevelés.
itthon is működik már.
lehet akárhány éves, az emberek a külsőségekre mennek.
hogy milyen házban lakik, milyen telefont mutogat a kezében, milyen ruhákat vesz fel stb.
van elég olyan, aki nem feltétlenül helyes/szép, mégis sikeres, mert megvillantja néha a szülei új 7es bmw-jét a kertben vagy a 180ezres telefonját, amit néha nem is tud kezelni...:D
sajátos nevelés meg azért kell, hogy legyél elég gátlástalan, hiszen ilyenkor mindig jön 1-2 gondolkodó ember, aki megjegyzi, hogy mire is veri magát, amikor a videók hótunalmasak...ez csak akkor viselhető el, ha úgy neveltek a szüleid, hogy a negatív kritika sosem őszinte, és ne is foglalkozz vele :D
ez alapvetően nem egy rossz dolog, az már annál inkább, amikor ezt nem szülőktől tudja, hanem másoktól látva veszi fel.
tudod, akinek nincs pénze, de megpróbálja úgy eladni magát, mintha lenne...
az ilyenekbe is bele tud égni az, hogy őt mindenki szereti, csak míg egy gazdag gyerek nagyon valószínű, élete végéig nagyobb csalódások nélkül fog élni, addig ő néhány év mulva, amikor majd el kéne menni dolgozni, megkapja az első nagyobb rúgásokat, akkor nem fogja érteni, hogy az hogy lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!