Volt már valaki a Játékszínben a Beugró vetélkedőn? Ha igen, milyen volt? Az eredeti felállás játszik továbbra is?
XD én voltam sokat nevettem. SZUPER VOLT!!❤❤ Velük láttam:Pokorny Lia, Debreczeny Csaba, Kálloy-Molnár Péter, Szabó Győző és ugye Novák Péter.
Tényleg nem olcsó, de érdemes megnézni!
Tudom, hogy nem mostani a kérdés, de mint Beugró fan, ezt úgy érzem, hogy muszáj leírnom.
Egy előadás 2 óra hosszú. Általában az eredeti 5-ösből valamelyik 4 színész játszik (Pokorny Lia, K.M.Péter, Szabó Győző, Debreczeny Csaba és Rudolf Péter). Természetesen Novák Péter, mint játékvezető mindig jelen van. Egy Beugrón volt az, hogy nem az eredeti felállás, hanem az egyik színész helyett Földes Eszter játszott. Az tény, hogy nem olcsó a jegy, de abszolút megéri, ha az ember önfeledten szeretne nevetni és kiszakadni a szürke hétköznapokból. Általában családias hangulatban szokott telni. Nagyon szókimondó, éppen ezért lehet annyira jól szórakozni rajta, mert tükröt tart elénk. Valamint különös tekintettel vannak a kisebb gyerekekre ( :DD :'D)
Egy szóval, szerintem legalább egyszer mindenkinek meg kell nézni és ha bejön neki bejön és elmegy még többször, akinek nem nem. Azt is vegyétek figyelembe, hogy nincsen semmi megvágva... :)
Előző vagyok
Azt tényleg csak a helyszínen tudod meg, hogy ki fog játszani, de az összes felállásban frenetikusan nagyot alakítanak :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!