Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak szilveszterkor?

Mit csináljak szilveszterkor?

Figyelt kérdés
Eredetileg a szomszéd barátnőimmel szilvesztereztünk volna. Nagyon sokat készültem díszeket is készítettem meg játékokat. Teljesen be voltam zsongva. De ma közölték hogy apás hetük lesz és nem velünk lesznek. Tesóm a barátnőjével lesz anya pedig vmi céges bulin. Egyedül leszek otthon de nem akarok. Barátaim sem vannak és nem tudom meghivarni magam. És én se tudok meghívni senkit mivel anya nem engedné hogy egyedül legyünk. Segítség!

2015. dec. 20. 09:04
 1/4 A kérdező kommentje:
11L
2015. dec. 20. 09:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincsenek egyáltalán más barátnőid a szomszéd lányokon kívül? Esetleg nem lehet megoldani, hogy a szilvesztert velük töltsd, az apukájuknál? Vagy nincsen senki az osztályodban, akivel jóban vagy?
2015. dec. 20. 10:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy: Gyors voltál

Kettő: Nem nem tudok az apukájuknál lenni mert az apjuk eléggé gonosz. Nem is egy jó ember az apjuk. Ez kizárva. Inkább nem is akarom mondani miket csinál. Erre én is gondoltam de... Azonnal ki is zártam.

2015. dec. 20. 11:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy anyukám megengedné-e hogy egyedül legyünk otthon és azt se tudom kit hívhatnék. Van barátom de.. Hát nem olyan akivel szoros a barátságunk. Hát nem tudom....
2015. dec. 20. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!