Ha valakit tökön rugnak az tenyleg annyira faj hogy osszeesel es nem birsz felallni? En nem hiszem el.
Figyelt kérdés
Csak az irjon akit mar rugtak.2015. dec. 19. 18:44
11/21 anonim válasza:
én szeretem ha lányok tökön rugnak el szoktam élvezni tőle
12/21 anonim válasza:
A kivitelezéstől is függ: egy mezítlábas másképp hat, mint egy cipős.
13/21 Sassu13242003103100 válasza:
Tényleg nagyon fáj,de szerintem ki leheti bírni engem kosármeccsen rohadt erősen tökönütöttek, de a meccs ment tovabb,aki össze esik az egy gyenge szar akinek nincs fájdalomtűrő képessége!
14/21 anonim válasza:
Rugtam mar, de altalaban en eroszakolom ki. Mazo vagyok, es nagyon szeretem, csak nehez talalni olyan lanyt, aki nem fel :D
15/21 anonim válasza:
1× már rúgtak meg véletlen, de nem volt összeesés, csak éreztem, hogy "volt valami". Egy női mezítlábas kivitelezést lehet, hogy érdekesnek találnék...
16/21 anonim válasza:
Mekkora divat lett mostanában ez a tökön rúgás... Szerintem mindenki rúgjon mindenkit tökön és a kérdés megoldva :) :)
17/21 anonim válasza:
Nálam már volt olyan, hogy fenékbe akartak rúgni, de négykézlábra estem futás közben, és a fenekem helyett a tökömet rúgta meg. Nem kicsit fájt, de csak felálltam, és futottam tovább, nem estem össze.
18/21 anonim válasza:
Nos igen persze Attol is függ hogy telibe találja vagy Csak Az egyik golyot de tud fajni Az 100 % :D :D
19/21 anonim válasza:
Még annál is jobban. Annak idején a suliban volt egy osztálytársunk, aki azzal riogatott mindenkit, hogy tökön rúgja. Sokan kaptak is belőle, de nem kértek többet. :D
20/21 Barnadam válasza:
Képzeld pedig fáj annyira, focizok úgyhogy nem egyszer rúgtak már tökön és nem egy kellemes érzés amikor a labda 80km/órával eltalálja a töködet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!