Ha valakit tökön rugnak az tenyleg annyira faj hogy osszeesel es nem birsz felallni? En nem hiszem el.
Gondolom lány vagy,mert fiú létedre nem kérdeznél ilyet. A válaszom igen,tényleg annyira fáj,hogy össze esel... Utoljára focilabdával rúgtak úgy herén,hogy 10percig feküdtem a földön és rendesen kikönnyeztem fiú létemre,pedig elhiheted, nem kicsi fájdalom kell ahhoz ,hogy kikönnyezzek valamitől.:D
Ez a fiúk gyenge pontja,de melléksen megjegyzem nagyon rossz vicc tökön rugdosni valakit csak úgy, mert poén. mneadjisten' komolyabb parák is lehetnek belőle,amellett,hogy kib_szott kellemetlen...
drága szivem, hány éves vagy?
12-13??
kb ők vannak ilyen szinten.
és igen, annyira fáj a fiúknak.
egyik oszt.társamat véletlenül tökön dobta egy lány ( tényleg véletlen volt), utána szegény srác leült a helyére és ott ült több percig összegörnyedve és fogta a farkát.
tökre sajnáltam szegényt és a fiúk is, ők még tudják/tudhatják is, hogy milyen érzés
gondolj bele, hogy milyen lenne, ha téged mellen dobnának, de rendesen egy kosárlabdával....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!