Miért van az, hogy bármit, amibe belekezdek, nem tudom befejezni?
Figyelt kérdés
Leginkább az írás terén vagyok így. Amikor belekezdek egy történetbe, mindig csak egy-két fejezetig jutok el, és utána elvesztem a lelkesedésemet és a motivációmat. Már blogot is vezettem, ami szintén hasonló kudarcba fulladt, és olyan rossz volt látni, hogy minden blog "körülöttem" már mind minimum húsz fejezetes, én meg nem tudok odáig eljutni. Mi a baj a kitartásommal? Mit tegyek, hogy ne maradjon abba a kezdeti motivációm és lelkesedésem? Van érzékem az íráshoz, és szinte minden nap legszívesebben leülnék és írnék, mert boldoggá tesz. De ha nem bírok semmit sem befejezni, mit tegyek?2015. dec. 19. 15:31
1/2 anonim válasza:
át kell lendülnöd a holtponton, ha olyat írsz ami amúgy jó és tudnád is folytatni, csak már nincs hozzá úgy kedved, próbáld meg azért
az elején nyilván nehéz, de ha azon túljutsz, megint tudod úgy írni, mint az elején
magadat kell motiválni, különben soha nem fogsz semminek a végére érni
hiába van hozzá tehetséged, ha csak 1-2 fejezetet tudsz megírni, semmire nem mész vele
2/2 anonim válasza:
Írj rövid történeteket. Nem kell ugyanazt és ugyanúgy csinálnod, ahogy mások. Én sem álltam be soha a sorba. Mindenki körülöttem fanfic-et írt, én meg képtelen voltam rá, nem hozott lázba. Helyette béna, 2-3 oldalas erotikus urban fantasyket írtam. Ennek jó tíz éve, azóta már belejöttem és meg se kottyan 50-100 oldal megírása. És már béna sem vagyok (annyira). :D De még azért megtartom az írásaimat magamnak egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!