Canario kérdése:
Szenes ízű a vízipipám mit rontok el?
Figyelt kérdés
Van sima dohány és a kövekhez készített kerámiám is. A simánál még megértem ha sok a szén megég ha kevés meg nincs füst de ma vettem köveket és azoknál is ugyan az a szenes íz. Ez már a 2. pipám mert azt hittem h a másik kiöregedett és azért lehet. Beleteszem a köveket belül nem, hanem csak a szélén körkörösön kilyuggatott fóliát pattintok rá majd 3 kis méretű szenet (öngyulladós)2015. dec. 15. 22:34
1/1 anonim válasza:
Olcsó kategóriás szén. Rendes szenet vegyél. Nem drága, viszont nem öngyulladós, de így megszabadulhatsz az ízétől. És Arra is figyelj hogy a hamu ne essen bele a kerámiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!