Most vettem vízipipát és első alkalom, de olyan szenes íze van és nem kellemes illatú. Valakinek valami tippje?
Igy van, bar nekem az Al-Fakherral nincs negativ tapasztalatom, a ketalmas teljesen jo, a szolos nagyon eros, de nem rossz, a mentas meg zsenialis, csak szet kell szurkalni, hogy legyen rendesen fustje. (Eleg aprora van vagva.) Ehhez hozzatartozik, hogy nagyon nem rajongok a csodagyumolcsos dohanyokert, valahol a mangonal van meghuzva a hatar, de pl. citrom, gorogdinnye, cseresznye, eper, etc. eleve nem vonz. Viszont, a dohanytol max. szar ize lesz, vagy nem lesz fustje, a szeniz kifejezetten valaminek a mennyisegi problemajara utal. (Tipp: ha nagy darabokban van a dohany - nagyobb, mint kb. 2x3 mm - akkor ne sajnald az idot szettepkedni, kulonben nem lesz fustje.) Illetve elozoleg nem irtam, de esetleg 4 reteg alu is segithet. Plusz embere valpgatja, amit en meg vigan pofekelek, az masnak mar lehet tul szenes/eros/etc.
Ui.: Ha budapesti vagy, akkor szivesen megmutatom ezeket valahol szemelyesen is, en is ugy tanultam meg tomni, hogy par alkalommal megfigyeltem valakit, aki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!