Nekroo kérdése:
Tudtok mondani hobbikat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeretném segítségeteket kérni!Mien hobbit kezdjek el amit megtudok otthon is csianlni es nem kell semmi hozzá!Jol focizok,ping-pongozok.Szeretem a mozgást!!2015. nov. 17. 18:24
1/5 anonim válasza:
ott is van egyből 2 :D
+ lehet kondi is haverokkal és annak lesz látszata is
2/5 A kérdező kommentje:
amit egyedül is tudok és otthon is.! de koszi am
2015. nov. 17. 18:42
4/5 anonim válasza:
"es nem kell semmi hozzá!"
Ember, valami mindig kell: a focihoz labda és haverok, akik játszanak veled, a ping-ponghoz labda, ütők és valaki aki játszik veled...
Ha mocorogni akarsz:
- Fegyencedzés (könyv kell hozzá, de műfajából adódóan minimális az eszközigénye)
- Jóga (jógaszőnyeg + oktatóvideó)
- Ha felásod a kertet az is átmozgat :)
Ha nem tudsz főzni, akkor érdemes elkezdeni megtanulni. Amíg nem kell mindennap csinálnod, hogy beleunj, addig tök jó hobbi.
Karkötőket szoktam még csinálni, annak annyi az anyagigénye, hogy kell hozzá hímzőfonal meg minta. Most egy óraszíjjal szórakozok: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
ohmm. bocs hogy nem irtam le. fiu vagyok :)
2015. nov. 19. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!