Szerintetek a szalvétagyűjtés szép hobbi?
Figyelt kérdés
2010. márc. 18. 19:09
1/7 anonim válasza:
végülis elmegy, nekem is van vagy 4 nagy doboz, még 12-13 évesen gyűjtöttem, tök szépek, lassan férjhez megyek, viszem magammal és minden nap más szalvéta lesz az asztalon ebédnél :D:D
2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó dolog, de nekem már 9-10 nagy doboz szalvim van és nagyon szeretem nézegetni, venni, cserélgetni.
2010. márc. 18. 19:26
3/7 anonim válasza:
:) Aranyos szerintem, kicsi koromban nekem is volt, de kár, hogy már nincs meg :(
4/7 anonim válasza:
szép dolog én még most is gyűjtöm ha jó :D:D:D azaz ha járok mondjuk egy jó étterembe... :) 14/L
5/7 anonim válasza:
nem tudom én is gyűjtöm de nem sok van :(:P
6/7 anonim válasza:
Én 1960-óta gyűjtöm a szalvétákat. Most kb. 13ezer darabom van.Szerintem és sokak szerint nagyon szép hobbi... De volt akiktől "örökbefogadtam" a gyűjteményüket. Az én gyűjteményemnek internetes oldala is van: [link]
:D
7/7 A kérdező kommentje:
20:20
Én tudom, hogy te ki vagy.Cserélni szerettem volna veled szalvit, de nem írtál vissza.
2010. ápr. 6. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!