Tudnátok mondani animéket, amikben nincs/gyenge a szerelmi szál, viszont kisírom a szemem tőle?
Figyelt kérdés
Amik nagyon tetszettek eddig:
Elfen Lied
Your lie in April (mondjuk ez tele van szerelemmel, de akkor is)
Higurashi no Naku Koro ni
Noragami
Kaze no Stigma
Another
Köszi :) ^^
2015. okt. 25. 18:40
2/7 anonim válasza:
Clannad és az After Story hát nem gyenge szál van benne de az biztos hogy a szobád tele lesz elhasznált zsepikkel.
3/7 anonim válasza:
Code Geass
AnoHana
Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
Death Parade
Wolf's Rain
Angel Beats!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. okt. 26. 18:41
5/7 anonim válasza:
Bár az előző már ítra, a death paradet én is ajánlom, fantasztikus anime, bár kicsit hiányos. Soundtrack és a grafika zseniális, a karakterek rétegeltek, és eszméletlen érdekes a story is, bár eléggé váltogat...
Minden esetre, szerintem egy alap :)
6/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Megnéztem a Clannad-ot és az AfterStoryt. És nem sírtam egyszer sem. A barátaim szerint nem vagyok ember :D
2015. nov. 22. 13:55
7/7 A kérdező kommentje:
Most valamiért visszataláltam a kérdéshez, és eszembe jutott, hogy az Angel Beats!-et láttam, és végigbőgtem :D
De nagyon tetszett, egy meghatározó élmény volt!
2017. ápr. 28. 05:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!