Okazaki kérdése:
Tudnátok olyan animét mondani amiben van akció elég sok harc de ugyanakkor egy kicsit romantikus szal valaki öszejön valakivel?
Figyelt kérdés
pl :. sword art online
inuyasha
#anime #romantik/action
2014. márc. 15. 08:50
1/2 anonim válasza:
mirai nikki 26 részes bár a befejezés kicsit gáz és készitettek hozzá egy jobb befejezést amint kinézted szerintem nézd meg : mirai nikki redial.
2/2 anonim válasza:
Hidan no aria, 11eyes, Fairy tail(nem épp romantikus, de nagyon vicces!!), Hakouki, Nuraryhion no mago(másodjára kezdtem el csak végig nézni, mert az elején nem nagyon tetszett, de utána beleszerettem ebbe az animébe!!), Code:breaker, Arcana Familiga, Brave 10!! :D Egy picike romantika....., de nem túlzotan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!