Nem igazán, Nogitsune kissé para volt de semmi egetrengető. Amúgy szerintem jobban jársz a Wolfbloodal ha vérfarkasos story érdekel, azt jobban ajánlom egy lánynak, meg amúgy is hangulatosabb sorozat. A Teen Wolf csak egy a sok tinisorozat közül.
2015. okt. 17. 20:45
2/7 anonim válasza:
Az első 2 évad még tényleg elég gyenge, ahogy felettem írtál egy gyengébb tinisorozatnak tűnik inkább. De a mostani évadra már felnőttek a karakterek (nem is értem miért "Teen" Wolf a címe :D), és az idő múlásával egyre sötétebb lett. Ez az évad szerintem kifejezetten már horror sorozat felé húz, de azért aludni még bőven lehet tőle. Ettől függetlenül én nagyon remélem hogy ugyan így folytatják majd, mert a béna tinidráma marha unalmas volt, mióta kevésbé mennek ebbe bele azóta még izgalmasnak is mondanám :)
De amúgy amit felettem lévő írt, Wolfblood :)
2015. okt. 17. 21:33
3/7 anonim válasza:
Ja tény hogy sötétebb, meg kissé klisésebb is. 3. évad volt szerintem a legjobb, főleg amásodik fele, mára már egy kicsit sok.
2015. okt. 17. 21:48
4/7 anonim válasza:
Hát igaz az első két évad egész gyatra !! A harmadik évadtól már sokkal jobb !! Én pl lány vok és nagyon szeretem !! És az ötödik évadot is simán megnéztem ! De aki ilyedős az inkább nézzen valami enyhébb sorozatot!!
2015. okt. 19. 14:47
5/7 vica226 válasza:
Az első két évad teljesen átlagos, csak minimális félelmetesség van benne, és az is nagyon átlátszó, szóval az kb 10/5.
A harmadik évadban viszont ahogy már előrébb is írták a nogicune tényleg elég para volt, szóval az ha valaki nem igzán szereti az ilyesmit akkor 10/9.
A negyedik évad valahol a kettő között van, kissé félelmetes de nem vészes kb. 10/7
A mostanit csak elkezdtem, de félbe hagytam mert nem fogott meg, ebben is vannak valami furi doktorok, akik kicsit parák szóval kb 10/8 lehet maximum, nem több.
2015. dec. 10. 17:56
6/7 anonim válasza:
Én kb. 11 voltam, mikor elkezdtem nézni, már akkor sem volt vészes, aztán 13 évesen újra néztem, van benne pár kicsit ijesztőbb dolog, rész, de semmi komoly, csak ajánlani tudom, nagyon jó sorozat, a kedvencem *-* ♥ a 3. évadtól kezd nagyon a csúcson lenni.
2016. jan. 7. 22:42
7/7 anonim válasza:
Én 11 évesen láttam a Teen Wolfot (most 14/L vagyok), és azóta a kedvenc sorozatom. Nagyon jó, és nekem nem volt félelmetes 11 évesen
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!