Mitől olyan érdekesek ezek a Youtube-os videósok?
Ez egy igazán jó kérdés!
bennem is megfordult már ez ,de nálam "godlike"-al. Na ő szerintem semmi extrát nem nyújt ,csak mondja az átlagos dolgokat.
A víz 100C°-on forr. és erre a sok tini ,meg uhhhh mekkora arc ez a csávó. Azta rohadt én erre nem is gondoltam! Föl is iratkozok rá.
Úgyhogy én sem értem miért ,de gondolom a kinézettel lehet valami ,vagy azzal ,hogy a mai fiatalok elég elbaszottak és nem nagyon tudnak gondolkodni...(saját véleményt,stílust alkotni)
Én valahol az első,és az utolsó véleményét tudnám ötvözni.
A mai tinik sajnos tényleg ilyen buták,és beszűkűltek,ezenkívűl annyira bekebelezi őket a számítógép és egyéb elektronikus eszközök világa,hogy nem mennek sehová,rosszabb esetbe antiszociálisak vagy szociális fóbiások lesznek.
A videósok etlag emberek,és ahogy a 3. válaszoló mondta a személyiségük,karakterük fogja meg őket,hogy miylen jófej,milyen jó barátok LENNÉNK ha kimozdulnánk a gép elől.De minek mozduljunk ki?(mondják a tinik)Ha személyével virtuális úton is tud szórakoztatni,képzeljük el hogy barátok vagyunk és kész!Nézzük azt mindennap hogy értelmetlen átlagos dolgokat csinál,hisz jófej,időnk meg van,barátunk viszont nincs,de minek?Itt vannak ezek a remek hétköznapi egyének,akik szórakoztatnak minket,minek mennénk bárhova is?!!!
Ez sajnos így van szerintem,legalább is egy-két.......akarom mondani 100-200 db komment,visszajelzés,és reakció ezt igazolja.
De ez csak egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!