A magyar youtube videósok többsége miért ilyen "parasztok" illetve rossz videósok?
Én most nem az ilyen minőségi illetve normális videósokról ,mint pl. unfield vagy patuskárol beszélek ,hanem az olyanokról ,mint pl akiknek van 100 alatti feliratkozójuk és azt hiszik ,hogy ők a f__szagyerekek.
(Most nem akarok neveket írni ,de ha kértek akkor leírom)
De komolyan?
Utána meg ilyen-olyan weblapokon "trollkodnak" ,hogy "jaj b+" meg "húzz a p__csába" hozászolásokkal "fűszerezve".
De persze fülük-farkuk be van hozva.
Nem kötözködni akarok ,de egyszerűen nem értem az ilyenek.
Miért jó ez nekik?
Szerintetek?
ezek annyira buták, mint a seggem, és csak arra gondolnak, hogyan lehetnek híresek, népszerűek nulla munkával...mert hát a nagyok is csak levideózzák magukat, oszt hányan megnézik...
közben nincs minőség, mert az összes hibájával együtt 1x felveszi a videót, és fel is rakja.
aztán jöhetnek a negatív válaszok, hogy mennyire igénytelen, neki nem az a célja, hogy órákig üljön, mire egy normális videót létrehoz, mer hát azzal dógozni köll...
Megnéztem azt a Molnár Krisztiánt és szerintem rá is vonatkozik amit leírtam.Ami kiakaszt az az, hogy ennek hogy lehet ennyi feliratkozója?Ennek még az 5 is sok lenne.
Még viccből se tudnék rá feliratkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!