Hogyan szivassam meg az osztálytársamat? (lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályomban, aki nagyon sértő dolgot irogat rólam. Vissza szeretnék vágni neki valamivel, de nem tudom, hogy mivel. Semmi komoly dologra nem gondolok (pl.:kővel dobálás), csak azt szeretném, hogy ő is átérezze azt, amit én éreztem. Köszi a válaszokat! 11/L2015. szept. 25. 19:35
1/3 anonim válasza:
Kenj meg egy kenyeret az ürülékeddel, majd add oda neki, hogy egye meg! Persze hazudd azt, hogy Nutellás kenyér. Akár le is gújhatod sprível, hogy jobb illata legyen. Vagy valódi Nutellával is befedheted a sz*rréteget.
2/3 anonim válasza:
gújhatod sprível =fújhatod sprayvel
3/3 anonim válasza:
Elcsalod egy erdőbe, és rituálisan megkínzod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!