Hogyan szívassam meg az osztálytársamat, akit gyűlölök? ( a többi lent)
Heló!
Ez a hasznodra válna, a z biztos, minden értelemben:
Próbálj meg mindenben jobb lenni. Ez már magában bosszantó. Ezek után pedig ahányszor kapnál 5-öst, nyernél valamit, megdícsérne a tanár, nézz rá, és villatns egy mosolyt, ha a közelben vann, akár csak magadnak, ejgyezd meg, miylen jó vagy, vagy hangosan beszéld meg az osztáyltársaiddal. Bármit csinánla ezután, te simán a orra alá dörgölhetnéd, hogy jobb vagy, így bármti csinál nevetséges, mert osse lesz olyan jó, mitn te. Ezt meg is mondhatod neki akár.
Sok mindent csináhlatnál, de ha minden nap a zt kapná meg, hogy az, akit csesztet, mindenben flötte van, és még az orra alá is dörgölik, de úgy, ami ellen nem tehet semmit, az szerintem egy életre megalázó és örökös rossz marad.
A másik az lenne, hogy amikr ovlamit csinálj, úgy helyretenni szavakkal - káromkodás nélkül -, hogy egy éeltre megemlegesse, lehetőleg gföldbe döngölve. Sajnos nem tudom, mennyire megy ez neked, nekem nagy fegyverem :D
Más megoldásnak nem látnám nagyon értelmét, mert egy verés, vagy hasonló, esetleg egyszivatás nem hsizme, hogy számodra annyira megérné, mint elsőre az ember gondolná.
A verbális és nonvverbális háború viszont psuztító tud lenni :D.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!