Az "Apu azért iszik, mert te sírsz" c. beszélgetés sorozatnak Puzsérral miért ez a neve?
Egyébként elég vicces, hogy a kérdésemet először törölték, mert fogalmuk sem volt arról, hogy mit kérdezek, és azt írták, hogy:
"kérdést töröltük, mert nem derül ki belőle, mit szerettél volna megtudni. Kérjük, fogalmazd meg pontosabban, bővebben kérdéseid!"
Nem igazán értem, hogy egy moderátornak miért kell törölnie, azért mert nem hallott valamiről. De ha mondjuk googlizott volna egyet rögtön kiderült volna számára a tájékozatlansága. De mondjuk szerintem nem ez a feladata, hanem a trágárság kiszűrése legfeljebb.
Ezen én is gondolkoztam régebben és arra jutottam, hogy a cím egészen jól kifejezi, hogy az ok és okozat összemosódhat,felcserélődhet és nem lesz egyértelmű már hogy melyik következik melyikből.
Olyan témákról van szó a beszélgetésekben, melyek nem abszolút kategóriába tartoznak és onnantól kezdve már a vélemények ütköztetése teljesen ésszerű. Szerintem ezért érdekes a műsor, mert szinte soha nem ért egyet a két fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!