Hogyan tudok vissza olvasni egy kb 2 eves facebook beszelgetesbol reszeket? Ami lehet tobb ezres uzenet is mar? Vagy hogyan tudnek a legelejere a legelso uzenetre vissza olvasni?
Figyelt kérdés
nem ugy gondoltam hogy a keresobe beirok egy szot. Mert nem szavakra szeretnek visszaolvasni. Hanem a leges legelso uzenettol vissza olvasni a beszelgeteseket2015. febr. 18. 23:09
1/9 anonim válasza:
Pedig szerintem úgy a legkönnyebb, ha valami kulcsszóra, ami az elején elhangozhatott, rákeresel.
2/9 A kérdező kommentje:
Ki emlékszik már vissza hogy 2 évvel ezelőtti uzenetnel mik voltak az első szavak
2015. febr. 19. 00:16
3/9 anonim válasza:
Szia. Belemész a beállításokba.
Ott van alul kisbetűvel írva hogy tölts le egy másolatot. Rákattintasz,és a facebook elküldi neked az összes kitörölt/ki nem törölt üzenetet,és mindent.
Remélem segítettem!
4/9 anonim válasza:
Kedves utolsó,
Kérlek, pontosítanád, mire gondolsz?
Sajnos nem találom, de érdekelne a dolog.:))
5/9 A kérdező kommentje:
De én a beszélgetés legelejetol szeretném végig olvasni csak mire vissza gorgetem 2evvel ezelottig addigra szóval sok idő. És én elszeretnem olvasni az egész beszélgetést a legelső uzenettol
2015. febr. 19. 03:01
6/9 A kérdező kommentje:
"A Kedves utolsó " kezdetut nem én írtam... Mármint kérdező
2015. febr. 19. 03:04
7/9 anonim válasza:
Bocsánat, mégis én írtam, csak meg vagyok zavarodva.
8/9 anonim válasza:
Én írtam! Ne zavarjátok össze az olvasót!
9/9 anonim válasza:
Nagyon nevetek :D
-Beállítások.
-Tölts le egy másolatot
-Letöltöd,rákatiintasz.
-Lenyomsz egy CTRL+G-t
-Beírod az illető nevét és kiadja az elejétől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!