Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Létezik még egy olyan bulizós...

Létezik még egy olyan bulizós arc, mint én?

Figyelt kérdés
Nem találok már embert, aki ennyit jönne velem folyamatosan. Mindenki kihullik mellőlem. Még a barátnőm is, pedig őt még én vittem bele a bulizásba 4 éve.

2015. szept. 24. 12:12
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Valahol biztos, pl a buliban talán össze tudnál haverkodni ilyen emberekkel:)
2015. szept. 24. 13:23
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es! Jah, hogy nő vagy! :) Ebbe már nem menne bele a barátnőm se, amit meg is értek. Egyébként én is már 30 éves vagyok, de még mindig nem nőttem ki belőle. Mások már körülöttem mind. De 17 évesekkel meg nem akarnék bulizni.
2015. szept. 24. 13:25
 13/21 A kérdező kommentje:
11-es: nem lenne rossz ötlet, csak nem vagyok egy könnyen ismerkedős típus. De még a végén ráveszem magam. De ezt is max úgy, hogy ha legalább ketten vagyunk valakivel.
2015. szept. 24. 13:31
 14/21 anonim ***** válasza:
én hatalmas partyarc vagyok, csak nekem a buli mást jelent, nálunk ez úgy megy, hogy összeülünk a haverjaimmal, elfüstölünk pár füves cigit, aztán jól vagyunk.
2015. szept. 25. 00:33
 15/21 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Vajon miért nem megy veled senki? Itt vagy 30 évesen, és nincs egy kialakult haveri kör, állandó baráti társaság vagy ilyesmi. Ezek szerint több mint 10 éve az a szórakozásod, hogy egyedül kóvályogsz az éjszakába?

Ezt nem bulizásnak hívják, hanem sivár életnek. :(

2015. szept. 25. 08:46
 16/21 anonim ***** válasza:
30 évesen tényleg nehéz már haverokat találni, de nekem az is furcsa, hogy nem untad meg a bulizást. Mikor kezdted? A barátnődet meg neveld meg, nevetséges, hogy nem enged bulizni téged ennyi idősen. Engem simán enged a férjem, mellesleg a környezetemben általam ismert megcsalások egyike sem a diszkóban történt, sokkal inkább munkahelyen, egyetemen ment az ismerkedés. Amúgy mehetnél a barátnőddel is.
2015. szept. 25. 08:48
 17/21 anonim ***** válasza:
15 Nem olyan egyszerű az, mint ahogy gondolod, ha egyszer lesz valami komolyabb gondod az életben, az állítólagos haveri köröd meg sem fog ismerni az utcán és ezt úgy mondom, hogy anno senkinek sem hittem volna el, hogy ez így van, de 34 éves fejjel látom, hogy kb. senkiben nem bízhatsz a családodon kívül.
2015. szept. 25. 08:50
 18/21 A kérdező kommentje:

15-ös: 18 éves korom óta bulizom már és életemben egyszer volt olyan, hogy egyedül mentem el bulizni, de az nem is tetszett. Voltak különböző korszakaim, általában 1-3 évig tartottak, amikor egy bizonyos társasággal tudtam bulizni. Igen, ők a haverjaim, osztálytársaim, munkatársaim, uncsitesóm, barátnőm, stb.. Azonban mindig kiderült, hogy én sokkal komolyabban veszem a bulizós életet, mint bárki más, és mindig csalódnom kellett, hogy egy idő után lekoptak. Egyedül a barátnőmre számíthatok, de tőle is mindig megkapom, hogy elege van már, hogy ilyen buliőrült vagyok.Így kb havi, kéthavi 1 alkalommal szoktunk elmenni.

Az, hogy kinek mi a sivár élet, tök relatív.

16-os: Nem arról van szó, hogy nem enged bulizni, csak kicsit féltékenyebb a kelleténél. De pl én sem örülnék, ha ő is rendszeresen eljárna nélkülem bulizni, szóval én tökre megértem őt.

Vele, meg a szüleivel(!) szoktunk néha eljárni, de néha hiányszik egy új bulis társaság, vagy haver, akivel rendszeresebben eljárhatnék/nánk.

2015. szept. 25. 09:27
 19/21 veterán vas ***** válasza:

"..mindig kiderül, hogy én sokkal komolyabban veszem a bulizós életet.."

Ez aztán egy ütős magyarázat! Nem is nagyon tudok mit hozzátenni. :D

2015. szept. 25. 10:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Miért, mi a baj vele?
2015. szept. 25. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!