Létezik még egy olyan bulizós arc, mint én?
Kérdező!
Vajon miért nem megy veled senki? Itt vagy 30 évesen, és nincs egy kialakult haveri kör, állandó baráti társaság vagy ilyesmi. Ezek szerint több mint 10 éve az a szórakozásod, hogy egyedül kóvályogsz az éjszakába?
Ezt nem bulizásnak hívják, hanem sivár életnek. :(
15-ös: 18 éves korom óta bulizom már és életemben egyszer volt olyan, hogy egyedül mentem el bulizni, de az nem is tetszett. Voltak különböző korszakaim, általában 1-3 évig tartottak, amikor egy bizonyos társasággal tudtam bulizni. Igen, ők a haverjaim, osztálytársaim, munkatársaim, uncsitesóm, barátnőm, stb.. Azonban mindig kiderült, hogy én sokkal komolyabban veszem a bulizós életet, mint bárki más, és mindig csalódnom kellett, hogy egy idő után lekoptak. Egyedül a barátnőmre számíthatok, de tőle is mindig megkapom, hogy elege van már, hogy ilyen buliőrült vagyok.Így kb havi, kéthavi 1 alkalommal szoktunk elmenni.
Az, hogy kinek mi a sivár élet, tök relatív.
16-os: Nem arról van szó, hogy nem enged bulizni, csak kicsit féltékenyebb a kelleténél. De pl én sem örülnék, ha ő is rendszeresen eljárna nélkülem bulizni, szóval én tökre megértem őt.
Vele, meg a szüleivel(!) szoktunk néha eljárni, de néha hiányszik egy új bulis társaság, vagy haver, akivel rendszeresebben eljárhatnék/nánk.
"..mindig kiderül, hogy én sokkal komolyabban veszem a bulizós életet.."
Ez aztán egy ütős magyarázat! Nem is nagyon tudok mit hozzátenni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!