Menta00 kérdése:
Mit gondoltok erről a Csábításból jeles fanfictionró?
2015. szept. 3. 18:50
1/5 anonim válasza:
Már a legeleje is rém sablonos, de ott riasztottál el végleg, amikor közölted, hogy természetes kék haja van Lynn-nek.
2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem már alapból nem kellet volna ezzel a kérdéssel foglalkoznod. De mindegy is, nem alacsonyodom le a szintedre kedves mittudomén ki.
2015. szept. 12. 15:37
3/5 anonim válasza:
WTF?? Te kértél véleményt, leírtam. Ebből is látszik, hogy egy egy szaros 11 éves vagy, és nem tudod elfogadni, ha valakinek nem tetszik amit csinálsz. Pedig az életben még nagyon sok ilyet (sőt, durvábbakat) fogsz kapni. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Hidd el, az eltelt 16 évemben már elég sok minden történt velem, de most nem fogom leírni. ÉN kérek elnézést, oké?
2015. szept. 12. 17:51
5/5 anonim válasza:
Bocsi a kirohanásomért. :D Tovább olvasgattam, és.... a -ba, -be; -ban, -ben ragok helyes írására figyelj, valamint a helyesírásra. Elég beteg egy történet, nem értem, hogy Lynn ezt a helyzetet hogy tudta ilyen lazán kezelni, ezt jobban ki lehetett volna fejteni. Meg a helyszíneknél nem kellett volna képet behelyezni, inkább a leírást jobban kifejteni. Pl. az iskolaépületnél: "Fél óra múlva oda is értünk a sulihoz. Csak ámultam, és bámultam a hatalmas várkastélyt meglátva, melyhez egy óriási park is tartozott. Nem is gondoltam, hogy egy ilyen csodálatos helyen fogok tanulni!"
Nekem őszintén szólva még mindig sablonos a történet, de ha te ebben leled örömödet, csináld nyugodtan. :) És mégegyszer bocsi a kirohanásomért. :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!