Ki szokott énekelni csak úgy, a maga kedvéért?
Figyelt kérdés
És mit?2010. márc. 11. 08:23
1/7 anonim válasza:
Folyamatosan, csak a család nehezen viseli. Bármit, amit anyámtól is hallottam gyerekkoromban. Pl.: "a pincében három kavics, megfogom a cs.cs.d Maris", meg "Reptér, lobog a szélben a szélzsák..", és a "Fürge róka lábak" is nagyon jó időnként munka közben:))
2/7 A kérdező kommentje:
A Marisosat felveszem a repertoáromba. xD
Népdalokat szoktam, meg olyat amit írtál, néha kelet-ázsiai popzenét.
2010. márc. 11. 08:49
3/7 anonim válasza:
Slota, minden hétfőn reggel a Szlovák himnuszt.
4/7 anonim válasza:
Kérdezőő, milyen népdalokat szoktál? Valami jó gyerek népdalokat nem tudsz véletlenül? :D Kell az alkalmassági vizsgámra majd.
5/7 anonim válasza:
jó gyerek népdalok: Gólya gólya gilice, a Katicabogárka, Mit sütsz, mit sütsz levél katicája, száraz tónak, Csínom palkó, Cifra palota,
6/7 anonim válasza:
Milyen az a kelet ázsiai popzene?
7/7 A kérdező kommentje:
Népdalok, amiket szoktam: Cickom, cickom; Új a csizmám; Gerencséri utca; Hull a szilva; Érik a szőlő;
Úgyis mondhatnám, hogy japán popzene. Például Sakamoto Maaya: Mameshiba című száma. Tudom a szöveget, a kiejtést pár szónak a jelentését is.
2010. márc. 11. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!