Az baj ha 16 évesen pár barátommal LEGO Star Wars-ozunk?
Mindenki kiröhög minket... 3-an vagyunk imádunk LEGO-zni!
Néha azt is szokták tőlünk kérdezni hogy "mi a különbség a lego és a szex között?" Mi ezt rohadtul nem értjük.. Szóval, ez tényleg olyan égő? :(
Nem, egyáltalán nem. Néha én is szoktam legózni néha az öcsémmel. Ha nektek ez a hobbitok, akkor mért ne? Az idióták véleményére meg ne adjatok. Én azt sajnálom, hogy amikor kicsi voltam, még nem volt lányoknak való legó, most meg már nem kérhetek. :D
16/L
Dehogy égő.
Az a helyzet, hogy ezek a tucat-heringek az országban meg vannak ragadva ennél a "hű de vagány, hogy játsszuk a felnőttet" mentalitásban, holott egy normális ember -hogyne, Én beszélek a normálisról, ez is új- nem nő fel teljesen. A szerencsésebbek megtanulnak ingázni a két elmeállapot között, mások efféle hobbit keresnek.
Ha élvezitek, akkor jó. Amíg a jókedvetek nem követel élő áldozatot meg miegymást, addig nem értem miért lenne ezzel bármi baj. 8:T
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!